Spyzius

Ar nesates psp i mokykla ar i darba?

Rekomenduojami pranešimai

As tai nesuosi i mokykla kai buna koks kontras ar atsiskaitymas :) pasidarai spera uzsidedi ant ekrano, pasidedi psp ant kojos, uzmeti svarko kampa ir vualia :) Ir mokslai gerai sekas ir dar pirstus pramiklini per laiswesni laika ypac kai rankos mokykloj sala :) :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuosi, nes psp tai vienintelis dalykas kuris padeda 'prastumt' laika per ilgas ir nuobodzias paskaitas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Retkarčiais nusinešu. :) Bet tikrai ne per pamokas žaidimams. Iš semestro matosi kame spragos dabar yra, tai dabar mokausi, nes kitąmet 8kl., nuo jos rems į kokią gimnaziją įstosiu. Taigi dabar man svarbiau ateitis, o ne pasišaudyt, nes dabar visiškai atpratęs dirbt. :)

Lameris... Kam nesiotis i mokykla PSP? As tai esu 5 kl. mokausi 10 o namuose po 6 h zaidziu. Ai.. beje as nusinesu per pertrauka kai zinau kad nebus pamokos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lameris... Kam nesiotis i mokykla PSP? As tai esu 5 kl. mokausi 10 o namuose po 6 h zaidziu. Ai.. beje as nusinesu per pertrauka kai zinau kad nebus pamokos

Palauk sulauksi didesniu klasių pažeisim kas bus :) atsirado mat proto bokštas kai užaugsi suprasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kam tu čia lameriais visus vaidini ?Išauk pirma ir gerbk vyresnius pasiskaityk taisykles forumo ir zinok, kad aukštesnėse klasese yra daug sunkiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EPIC fail tas tavo postas. Kazka cia lameriu vadini kai tik pats toks esi ir dar pats sau priestarauji. Mazdaug "Nesinesu, bet nesuosi." Matos jau kad sony tau sarabanus paveikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ispradziu uzaug,pienburni,o poto vadink vyresnius lameriais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais nusinesu,kadangi mano klasiokas irgi turi PSP tai su juo kartu kanors sumetam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, nesinesu. Per pamokas stengiuosi mokintis, o per pertraukas buna ir taip ka veikt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As i sule nesuos, per langus grajinu, kartais ir per pamokas kokias sumetu kai kalba mokytoja.

as tai nesinesioju i mokykla es del didzio kisenei jai nugriusi sugadint gali kuprinei pavogti gali tai ir nesinesioju ir pertraukos per trumpos zaisti nebent muzikos pasiklausyti bet neapsimoka bent jau man taip atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma del ko nepatogu nesiotis psp ,o patogu galinga windowsini telefona ar pvz iphona yra dydis.Taip ant psp eina geresni zaidimai ,bet ant pvz samsung omnia HD irgi neblogi hd zaidimai.Taip ,kad psp lieka ta namu arba ilgu kelioniu konsole, kuri pakeicia ps2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma del ko nepatogu nesiotis psp ,o patogu galinga windowsini telefona ar pvz iphona yra dydis.Taip ant psp eina geresni zaidimai ,bet ant pvz samsung omnia HD irgi neblogi hd zaidimai.Taip ,kad psp lieka ta namu arba ilgu kelioniu konsole, kuri pakeicia ps2.

nebutinai, o pavizdziui kai sveciuose arba kaikurie vistiek nesiojasi arba dar tai pas drauga zaidimu ar fimu paziet daug kur gali nebutinai tik namuose ar keliuonese.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.