prankster

Šiuolaikinis požiūris į kompiuterinius žaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Mane nervina kai sukuriamas geras single player zhaidimas, su puikia istorija ir zhmones jo neperka arba peikia, kad neturi multiplayerio.. (pvz. Red Steel 2, Vanquish), gameplay yra svarbiausia, man pvz. uztenka Ps2 grafikos lygio ir galiu zhaisti be problemu.. tie nauji zhaidimai kiek matau vis lengvinami, kad kuo daugiau zhaideju pritrauktu, nu kartais nieko nesakau, buna padaryta normaliai, bet kartais toks jausmas kad zhaidimas pats pereina uzh tave, nesamone :/ (Splinter Cell: convinction, Enslaved), nesakau patys zhaidimai idomus, itraukiantis, bet tai kur ishshukis? Aciu dievui kad dar Wii su DS pasiulo kazka idomaus ir naujovishko (aishku ne grafika :whistling:), o HD tai vis pyksht poksht arba paleidzia zharnas, gera grafika, (daug zhaidimu,(ne visi bet didele dauguma)) ir geimpleju, kai norisi uz puses valandos, jei ir tiek ishtempi, pakeisti geima ;) ...aishku karts nuo karto gerai papliekti koki toki (Bioshock, batman:aa, GOW3, GEOW1,2, bet kai jau eina vienas po kito tokie pat geimai vos ne.. ir dar tie zhaideju norai (kad ir daug kam neitinkantis del grafikos Duke Nukem: forever, kuris mano manymu bus nesveikai geras geimas..) :/ ...nzn man kazkaip nelabai, kad daug kas kritikuoja geimus, ypac mazhi vaikai, kurie pradejo loshti nuo next-gen (HD) konsoliu ir daugiau nieko nemato tik grafika ir grazhius blizgesius su multiplayeriu ;) .......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užaugęs kursiu žaidimus ir sukursiu gerų... :whistling:

Ne į temą

Tai as irgi prisidesiu, bus zaidimu studija "Playmanija games" ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.