Sprint3

Psp 3003 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki naudojausi paieška bet neradau tai norėčiau paklausti kaip nusilaušti psp 3003 5.03 8d .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki naudojausi paieška bet neradau tai norėčiau paklausti kaip nusilaušti psp 3003 5.03 8d .

6.20 hen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo PSP nėra pilnai nulaužiamas, todėl vistiek kiekvieną kartą išjungęs turėsi atrišinėt (jei dėl to klausei). Be to, naudok 6.20 TN-C, jį paleidi tiesiai iš XMB, be jokių demo. Labai greitai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai hackinu ne sau o kitam ir jis nelebai žinos kaip reikes ten paleidinėt poto ISO per tuos louderius varyt tai man geriau nuhackint senesne tai geriau kad iškarto paleist grajus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai hackinu ne sau o kitam ir jis nelebai žinos kaip reikes ten paleidinėt poto ISO per tuos louderius varyt tai man geriau nuhackint senesne tai geriau kad iškarto paleist grajus

nepavyks, tau rase kad tavo psp nera pilnai atrisamas, tai reiskia nesvarbu kokia cfw isirasysi, sena ar nauja, po psp isjungimo tavo psp jau nebus atristas, reikes vel atrist, cia ne softe problema o pagrindinej plokstej apsauga nuo nulauzimo, beto nete maciau psp cipu, gali pasidometi, jei300x cipuojasi, manyciau tokiu ateju turetum pilnai nulauzta psp 300x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš suprantu tik matai su 6.20 TN dar per tuos louderius reik varyt jei nori iso pasileist o per senesnias nereikia man atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš suprantu tik matai su 6.20 TN dar per tuos louderius reik varyt jei nori iso pasileist o per senesnias nereikia man atrodo

bet kiek as zn tai 6.20tn galima downgradint! esme be pandoros 5.03 nenulasi, pandora i 3003 nesideda, neveikia, turi rasytis 6.20 tn, o kai psp nlauztas, manyciau pavyks ir downgrade padaryti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.