Kozeriss

Neisijungia PSP

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki turiu tokia beda kuria man paciam sunku suprasti- turiu psp 2003 date code 7d. Psp reikia tvarkyti tai faktas, bet esu nusipirkes brokuota psp pandora ir kur atsisiuss kita prireiks laiko, as idedu savo kortele kur yra programos mano visos - atrisimas, softas ir kt nu kaskaip tada pasijungia, idedu kita kortele, dega zalia ir nieko, perasau visas programas is 1korteles i kita idedu ir vistiek neina. kaip suprast sita issisokima ? nes su 1kortele (256mb eina o jai perasau i 4gb programas neina). AČIŪ :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki turiu tokia beda kuria man paciam sunku suprasti- turiu psp 2003 date code 7d. Psp reikia tvarkyti tai faktas, bet esu nusipirkes brokuota psp pandora ir kur atsisiuss kita prireiks laiko, as idedu savo kortele kur yra programos mano visos - atrisimas, softas ir kt nu kaskaip tada pasijungia, idedu kita kortele, dega zalia ir nieko, perasau visas programas is 1korteles i kita idedu ir vistiek neina. kaip suprast sita issisokima ? nes su 1kortele (256mb eina o jai perasau i 4gb programas neina). AČIŪ ;)

pandorai max iki 2gb kortele tinka, 4gb nepraais, o sep jei idedi batke ir uzsidega zalia lempuke, tai batke pandora turetu bti, o jei su pandora nesikrana bedos ieskociau korteleje!

p.s. kiek as zn pandoros korteles nenkopijosi i kita, neveiks, kortele reikia formatoti, pandora memory stick iraso programos kurios sukria boot sektoriu, bekurio nesikraus! gal ir klystu, bet pats dariausi, ieskojau info, ir taip suprata!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.