skiedriux

kaip žinot koke ps2 slim versija

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu visiškai žales ant ps2 konsolės nusipirkau ps2 slima nečipuota ir čia visko daug skaičiau ir radau kad jai yra V12 modelis reike lazerio korekcijos arba konsolė greit užlinks žiūrėjau tame gide kur parašyta bet vis teik nesupratau ten buvo parodyta jai geltona dezė Nuotrauka tai V12 bet mano tas kodas neatitinka iš ten įvardintu o mano yra SCPH-77004b tai tada tiktu ten prie v15 ar koks ten bet ten dėže parodyta turėtu but balta o mano tai netoke buvo tad gal galėtumėte man pabandyti paaiškinti tai koki aš čia nusipirkau ir ar kai man čipuos ar reik prašyt tos lazerio korekcijos o kai pats pradėsiu koreguot tai jis tikrai greit užlinks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tavo kompas yra v16 versijos, tai lazerio korekcijos nebereiktu,cia v12 versijai reikia,pats turejau scph 7xx03 ir reikejo ta romeo pataisyma lazeriui daryt kad neperdegtu po cipavimo. O pas tave eina dvd-rw perrasomi diskai? jei taip tai tikrai pas tave v16 naujesne versija ir ok viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tada labai gerai o galvojau dar bus visokiu nesamoniu o ar dvd-rw skaito tai nežinau nes dar jo ne čipavau ir tu ne originaliu disku jokiu nebandžiau ir dėkui už atsakyma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai nusicipuosi pabandyk paziuret isirases koki .avi formato filma i dvd-rw perrasoma diska, jei skaito kas diske tai tikrai v16,bet pagal tavo pasakyma kad galineje dalyje raso SCPH-77004b jau reiskia kad nereikia jam lazerio pataisymo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.