irmiz

Kaip patartumėte, pirkt slim dabar ar palaukti kol nulauz?

Rekomenduojami pranešimai

Pirksiu xbox ir manau pirksiu tik tada kai jis bus nulaužtas. Bet jeigu lauksiu parduotuvėse gali pakilti kainos , nes jie neparduoda žaidimų ar dėl dar kokios nors priežasties. Ką patartumėt?

PS. Ar nėra naujienų apie slim nulaužimą?Ačiū už atsakymus. ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirksiu xbox ir manau pirksiu tik tada kai jis bus nulaužtas. Bet jeigu lauksiu parduotuvėse gali pakilti kainos , nes jie neparduoda žaidimų ar dėl dar kokios nors priežasties. Ką patartumėt?

PS. Ar nėra naujienų apie slim nulaužimą?Ačiū už atsakymus. ^_^

Manau geriau galejai pirkt slima kai tik jis atsirado pardotuvese, juos dar nulauze bet dbr kur pardavineja tj nenulauziami kolkas.

Nzn as paklausiau pas meistra kai jis man atriso xboxa jis turejo slima ir nulauzes buvo ji, paklausiau ar jis geresnis sake tas pats tik kad graziau atrodo ir daugiau harde vietos tik tiek daugiau nieko, tj as tau patarciau pirkt xbox 36o elita manau sutaupysi pinigu ir galesi laimingas lost neorgus.

P.S cia tik mano nuomone :D:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aš irgi norėčiau pirkti elite , bet kad niekur jo nerandu. Noriu pirkti naują , o parduotuvėse jo nebėra. Gal gali ką nors pasiūlyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aš irgi norėčiau pirkti elite , bet kad niekur jo nerandu. Noriu pirkti naują , o parduotuvėse jo nebėra. Gal gali ką nors pasiūlyti.

O tau gal is anglijos kas paimtu, paziurek svetainei : www.argos.co.uk ten turtetu but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau geriau galejai pirkt slima kai tik jis atsirado pardotuvese, juos dar nulauze bet dbr kur pardavineja tj nenulauziami kolkas.

Nzn as paklausiau pas meistra kai jis man atriso xboxa jis turejo slima ir nulauzes buvo ji, paklausiau ar jis geresnis sake tas pats tik kad graziau atrodo ir daugiau harde vietos tik tiek daugiau nieko, tj as tau patarciau pirkt xbox 36o elita manau sutaupysi pinigu ir galesi laimingas lost neorgus.

P.S cia tik mano nuomone ^_^ ;)lll

slimas turi vidini wifi,nereikia adapterio pirkt,o jusu net jasperiai dar kartais perdega,yra jau nusiskundimu,slimas geriau paruostas. Cia du pagrindiniai slimo pliusai :D kam pirkt sena ir prastesni?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

slimas turi vidini wifi,nereikia adapterio pirkt,o jusu net jasperiai dar kartais perdega,yra jau nusiskundimu,slimas geriau paruostas. Cia du pagrindiniai slimo pliusai ^_^ kam pirkt sena ir prastesni?

nu as be jasperio su elitu jau tris metus gyvoju, asiku nezinosi kada uzlinks, bet manau mazai kas nori kisti daug money i slim su orgais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal kas nors matė kur nors Lietuvoje elite pirkt? Nes iš užsienio kažkaip nesinori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk per skelbiu.lt paieskok ten rasi elite jasper,elite,arcade jasper(kaip tik pats tokio dairausi ^_^)o kainos elite jasper tai koki 650-800lt gal iki 900lt gali traukt.tai spresk ko nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori pirkti Lietuvoje tai siūlau čia pirkti PLM Shop . Pardavėjas patikimas ir parduoda man rodos naujas konsoles ir jos jau būna nuflasintos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau nelabai rasi jasper'iu nei Lietuvoj nei uzsieni, del slimo, tai pats pagalvok kaip tau geriau, nes vistiek 1-2men. tarpe isleis fw slimui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk slim'a. Galima uz 650 paimti 4gb, o palauksi juk menesi ar du kol nulaus. Pasiskolinsi is draugo org zaidima, ar dar ka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kartais neduoda originalaus žaidimo kai perki iš kokio Topo centro ar Avitelos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neduoda, pats pirkau Slim 4GB pries kelias savaites uz 689lt Topo Centre, jokiu papildomu dovanu nedave :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kartais neduoda originalaus žaidimo kai perki iš kokio Topo centro ar Avitelos?

Nebent kokios akcijos buna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk slim'a. Galima uz 650 paimti 4gb, o palauksi juk menesi ar du kol nulaus. Pasiskolinsi is draugo org zaidima, ar dar ka

Ir ka su tais 4 gb veiks jis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.