make1

Del maitinimo bloko laido

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pries kelias savaites nusipirkau nauja Slim'a 4GB ir pacia pirma diena kai ispakavau xbox'a ten radau matinimo bloko laida su anglisku kistuku, toks kuris netinka i lietuviskas rozetes, tai as paemiau nuo savo printerio laida, ant maitinimo bloko toje skiluteje kur kisasi laidas parasyta 10A/250V~ ir ant laido kistuko tas pats parasyta. Nu tj as su tuo laidu taip ir naudojausi kelias savaites. Klausimas toks, ar kad yra ikistas ne originalus laidas is komplekto gali xbox'as daugiau ar maziau kaisti, ar netiknamai gauti elektros srove is maitinimo bloko, ar kazkaip netinkamai veikti? Nes tas komplekte laidas kur buvo yra storesnis uz maniski, gal jis labiau pritaikytas... Vistiek turbut ji yra zymei geriau naudot, bet kad tas kistukas netoks... Tai man idomu ar galiu ji toliau naudoti ir ar viskas gerai bus po kazkiek laiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau naudokis. As irgi tiap pat naudoju, ir nieko, viskas chiki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujaugi sunku nusipirkti tą adapterį kuris maximum kainuoja 10lt? :) Ir naudosi orginalius laidus, ir nereiks nesamonių daryt visokių... :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pamirsau pamineti kad mano laidas turi kistuke 3 skilutes, ta prasme yra 3 iejimai, kad i juos ilystu tokie 3 geleziukai :) . O mait. bloke yra tik 2 tokie geleziukai, tai mano laido ta viena "skyle" nera isnaudojama. Ir man atrodo, kad elektra kazkaip nevienodai, ar permazai jos patenka i xbox, nes pries savaite viena diena zaidziau apie 6 valandas :) ir pt jis kazkaip pakibo kaip tik kai ijunginejau zaidima, aisku cia taip atsitiko nuo to, kad labai ikaito ir proccesorius pakibo, tai cia kaip ir viskas aisku, bet restartavau ir viskas gerai vel pasileido, bet isjungiau ji, kad atvestu.

Bet man tas nepatinka, kad mait. blokas turi 2 tuos geleziukus (jie ilenda i laido kistuka kad butu kontaktas, va taip aiskiau :) ) o mano laidas 3, pagal mano teorija :) 250V padalinta i 3 ir po lygiai paskirstyta ant to kiekvieno geleziuko, o ant mait. bloko tik 2, nes gaunasi paduoda elektra 3 tie geleziukai o priima tik 2 (1 kistukas mano laido net nenaudojas) reiskia tie mano 3, tiksliau 2 NAUDOJAMI kistukai paduoda mazesne srove

Tai vat ir noriu isgirsti zmoniu nuomuones, ar tinka mano laidas, arba visdel to reikes adapterio, bet skaiciau kad jie yra nekokybiski ir po kazkiek laiko issilydo, vienas zmogus rase, kad jam sugedo ar X'as ar mait. blokas (nepamenu), nenoriu kad mano dežė šaibom pareitu...

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, ir suges su savadarbiais maitinimais. :) O adapteriai neprieko. :) Lietuvoj, ant vieno kištuko pas mane, beveik visą dieną būną pajunktas TV, namų kinas, per visiškai paprastą adapterį pirktą prieš du metus už 12lt. Niekas nesilydo ir net nežada, nes nėr ko... :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas zmogus kur sake, kad issilyde tai jam ir viskas veike gerai, bet budavo issijungavo konsole, o atidare adapteri ten issilyde viskas buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, niekas ten tos itampos nedalina, ten tik toks specialus kistukas ir viskas (mano teorija tokia), NEmanau, kad del to turetu kilti problemu, bet, jei tau bus drasiau, gali pirkti ta kistuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas ten įtampos nedalina. Dviem tais pagrindiniais eina 220V, o 3 yra įžeminimas. (jei neklystu vėl :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali naudot ta laida kiek nori, pats jau 2 metus toki naudoju ir viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei pirkciau adapteri, reiktu pirkti kuo brangesni :) ir tiketis, kad jis bus geresnis? Ar perkant adapteri reik i kazka atkreipti demesi? Ar bet koks tinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip jau vienu eina faze ~230v,kitas yra nulis[siuo perteklius gryzta]o trecias yra yzeminimas[gali buti naudojamas gali buti ne],taigi gali naudot bet koki laida,svarbu kad vielos nebutu islindusios ir netrumpintu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip jau vienu eina faze ~230v,kitas yra nulis[siuo perteklius gryzta]o trecias yra yzeminimas[gali buti naudojamas gali buti ne],taigi gali naudot bet koki laida,svarbu kad vielos nebutu islindusios ir netrumpintu:)

Nu čia smulkinantis, bet esmė yra ta, kad reikalingi yra tik du, trečias nebūtinas ir jokios įtampos į 3 niekas nedalina. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia jokiu adapteriu jai jau turi laida. ten tas trecias geleziukas kaip jau minejo izeminimas, nors jis ltu vistiek nera naudojamas beveik.

isvis tu gali naudot betkoki laida betkokio storio ir t.t svarbu sugebesi pajungt cia juk tik 150w (berods) ir normali gal 2A srove...(juk ne suvirinimo aparata jungi kad tau degt laidai ar pan :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

(Nice one apie suvirinimo aparata :) )

Ok dekui visiems uz gerus atsakymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.