scalman

Call of Juarez: The Cartel

Rekomenduojami pranešimai

Prieš tai tai man šitas žaidimas labai nepatiko tikiuosi, kad dabar jis bus įdomus koks jis atrodo iš video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo toks kietas iš trailerio šio. Toks kaip Bad Boys maždaug, tik kad čia baltukai ir bajerių tokių neskaldo. :whistling:

P.S. Tas kur su ilgais plaukais iš LAPD panašus į Triple H iš WWE. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is video ir screenu atrodo kaip daug zadantis ir labai jau open world geimas. na masinos bei gaudynes gal ir nelabai ispudingai atrode tam video bet siaip saudymai ir pan dalykai tai tikrai kietai. toks GTA vesterno tipo +miami vice .. na kazkas tokio, dar kazkiek kvepia RDR gal. na matysim kaip tai losis. bet chuck norriskas spardymas duru bei lakstymas truckais paskui blogiukus tikrai cool.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nauji picai rodo 3 zaideju co-op

---

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal jau kas išbandė ant xboxo ?

Tai siuskis ir losk, gi geras game, o gal kas nores co-op?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai siuskis ir losk, gi geras game, o gal kas nores co-op?

Su PS3 sėdžiu. Laukiu komentarų ir žiūrėsiu ar vertą pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ir koks gi tas naujas Call of Juarez.. hmm . gal ir nieko .velgi skirtas losti Mp labiau. tik pradejus pirma misija iskart gali kviest drauga ir lost online. losimas vyksta kaip FEAR3 jei kas lose tai va tas pats , tai lyg ir campaign ir single player bet jauciasi ,kad na zaidimo struktura visa sudeta taip kad kuo greiciau pereitum,kuo daugiau nusautum, uz tai gautum kuo daugiau tasku. grafika ..kazko tai zema rezoliucija jauciasi ant xbox ,tiek menu ,tiek zaidime HUD, na taip lyg ir grazu bet lyg ir galvoji kad galetu but geriau ,graziau atrodyt viskas. krc misiju struktura beveik vienoda. pradzia sedi i masina,vairuoji pats dazniausiai iki numaytos vietos, tada islipi ir begi nuo pirmo asmens saudai blogiukus. gale misijos dar paleki masina kartais ,ir misija pereita. tiek ziniu.kazkokia pilka xbox versija. na jaucias kad buvo spausta, mazinta, zeminta grafika tol kol normaliai konsole paveze. jei kituose shooteriuose jauti kad va tai yra grazu ir na konsole geriau negali ,tai cia jauti kad..na galetu geriau atrodyt.

misijos gali but gana ilgos beja ,viena miske gali begiot ,kitoj mieste masinu aikstelese lakstyt, dar kur nors. kartais grafikos bugu issoka nzn kodel, ar tai zaidimas nebuvo testuotas ar kokio velnio..pvz pati pirma cutscena, ir vairuotoja veida kai rodo is arti,matai kad galva atsiskyrus nuo kuno ryskiai, kti charai normaliai ,o tas vienas kazkoks nedadarytas ar kaip.. na tokiu dar keliose vietose teko pastebet. o jau senai tokiu bugu nemaciau is tikro konsoliu shooteriuose. gaila kad tokie dalykai neistaisyti siaip.is dalies grafika ir gera lyg , bet ir ne kokia kartu. velgi jaustus lyg lostum ant pc su 480 rezoliucija, kazkas tokio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su PS3 sėdžiu. Laukiu komentarų ir žiūrėsiu ar vertą pirkt.

Tai geriau paziurek gameplay ir pats nuspresk. Man daugelis zaidimu labai patiko, o kiti juos ivertino prastai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai geriau paziurek gameplay ir pats nuspresk. Man daugelis zaidimu labai patiko, o kiti juos ivertino prastai.

Tau vienaip, man kitaip. Kai turėjau xbox360, turbūt daugiau pinigų išmečiau į balą dl diskus kepdamas ir nežaisdamas nei dabar pirkdamas PS3. Kai moki už žaidimus, tai stengiesi nusipirkti tikrai gerą, kurį žaisi, o ne bet kokį. Gameplay pažiūrėti neužtenka, atsiliepimai irgi daug užslėptų dalikų pasako, kurių nepamatysi gameplay. Kaip šiuo atveju scalman komentaras. Praėjo pas mane tie laikai, kai žaidžiau bet ką, svarbu žaisti, tai ir renkuosi įdėmiau, kad nusipirkus nereiktų pardavinėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau vienaip, man kitaip. Kai turėjau xbox360, turbūt daugiau pinigų išmečiau į balą dl diskus kepdamas ir nežaisdamas nei dabar pirkdamas PS3. Kai moki už žaidimus, tai stengiesi nusipirkti tikrai gerą, kurį žaisi, o ne bet kokį. Gameplay pažiūrėti neužtenka, atsiliepimai irgi daug užslėptų dalikų pasako, kurių nepamatysi gameplay. Kaip šiuo atveju scalman komentaras. Praėjo pas mane tie laikai, kai žaidžiau bet ką, svarbu žaisti, tai ir renkuosi įdėmiau, kad nusipirkus nereiktų pardavinėti.

As irgi kreipiu demesi i kitu nuomones, visa laika pasiziuriu review, bet labiausiai kreipiu demesi i gameplay. Matyt del to, kad neperku zaidimu, kaip tu, budamas tavo vietoj, daryciau kaip tu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiu pereit šį žaidimą, tai patiko man, 8/10, kitokia šaudyklė nei dauguma, ypač patiko kad tavo pasirinktas veikėjas turi savo atskirą istoriją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kakučių maišas - pažaidžiau 30-60 min ir ištryniau...

Šitas review puikiai tą iliustruoja:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.