Consequence

Kuom skiriasi Ps2 storas ir plonas

Rekomenduojami pranešimai

plonas yra naujesnis o storas senesnis bet i stora kisasi hdd o i plona ne dar yra plonam integruotas network modemas ar kazkoks velniaz..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Betkokiu atveju jei ir pirksi ps2 teks pirkti slim (plona) nes storu kaip ir nera (nebent panaudota) o tokio varijanto tau ir nerekomenduociau..

Geriau man yra slim naujas kosmoso nekainuoja , vietos neuzima o del kaitimo nesvaikit as ir per naktis palikdavau ji ijunkta uzsimirses... niekas jo nejima.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip as turiu stora ps2 ir visai patenkintas. nes:

i ji isidejau HDD, kas yra labai cool. nereikejo imt pajalniko, draugelis atveze is norvegijos man network adapteri. Be to storas man solidziau atrodo. Del kokybes, ps2 turi nemaza cooleri, tad nekaista, be to, nemegstu isoriniu maitinimo bloku, man patinka kai viskas vietoj. Aisq stora gali nupirkt tik deveta, nes jau senai pardavime ji pakeite slimas. Taigi jei pirksi stora, realu kad gali boot pasedes lazeris ir siaip atgyvenes jau kokius 3-4 metus.... pas mane tpfu tpfu papuole geras, nors gamybos 2003 metu, po siai dienai eina ir vargo nemato.

principe nesiulau tarkim pirkt butinai stora arba plona. ko gero vistik geriau plona siai dienai, jei nesiruosi jungt HDD, bus naujas, garantija ir t.t. be to visi SONY gamybos trukumai buvo issprendziami einant naujoms konsoliu versijoms zr. wikipedia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** pavydziu FAT'ams del hdd kaip ! Tik gerai kad slime yra network adapteris integruotas :)

Jei jau dedi HDD, gauni ir network adapteri :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.