ispaans

del ad-hoc party ir psp cfw

Rekomenduojami pranešimai

sveiki taigi nusileidau i savo ps3 ad-hoc party ir su savo psp su 6.35 pro cfw prisijungiau prie ad-hoc ir viskas veike kuo puikiausei ejo lost su zmonem monster hunter ir viska taigi klausimas koks sanas kad gausiu bana ar bric ant ps3 ar psp uz tai kad naudoju cfw? ar is vis gali mane susekti sony?

plius gal yra norinciu klaipedoje keisti mano psp go su 6.35 cfw y psp 3004 su jusu 50 lt priemoka bei monster hunter freedom unite originaliu umd zaidimu bei bent 8 gb kortele? :)?

Redagavo ispaans

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki taigi nusileidau i savo ps3 ad-hoc party ir su savo psp su 6.35 pro cfw prisijungiau prie ad-hoc ir viskas veike kuo puikiausei ejo lost su zmonem monster hunter ir viska taigi klausimas koks sanas kad gausiu bana ar bric ant ps3 ar psp uz tai kad naudoju cfw? ar is vis gali mane susekti sony?

plius gal yra norinciu klaipedoje keisti mano psp go su 6.35 cfw y psp 3004 su jusu 50 lt priemoka bei monster hunter freedom unite originaliu umd zaidimu bei bent 8 gb kortele? :)?

Nemanau, kad suseks, aš ankščiau lošdavau per ad hoc party irgi psp su cfw buvo, tai jokio bano ir jokiu požymiu į tai nebuvo, manau gali lošt laisvai toliau svarbu, kad ps3 niekaip nenulaužtas būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad suseks, aš ankščiau lošdavau per ad hoc party irgi psp su cfw buvo, tai jokio bano ir jokiu požymiu į tai nebuvo, manau gali lošt laisvai toliau svarbu, kad ps3 niekaip nenulaužtas būtų.

dekui reik tiketis kad negali susekti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.