zelbux

padekit plz

Rekomenduojami pranešimai

turiu kelis ps2 zaidimus kurious reikia yrasyti i dvd-r diska kad eitu ant ps2 fat, bet dauguma ju nepasileidzia raso "invalid media in drive" paklausiau savo draugo kuris tvarko ps2 zaidimus sake kad reikia nupachinti su "ESR pacher" kad veiktu, bet vistiek neina, ir tada jis manes klausio kokie windaus yra mano PC, pas mane yra windows xp SR3, jis man sako kad kaskaip gali neleisti gerai nupachinti arba irasyti geimu to del kad mano tokie windausai yra bet nezinojo ka reikia daryti kad gerai eitu rasyti zaidimus per "Img burn" arba "Alchohol 120%", gal kas zinote ka reikia daryti.PRASAU PADEKIT :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu kelis ps2 zaidimus kurious reikia yrasyti i dvd-r diska kad eitu ant ps2 fat, bet dauguma ju nepasileidzia raso "invalid media in drive" paklausiau savo draugo kuris tvarko ps2 zaidimus sake kad reikia nupachinti su "ESR pacher" kad veiktu, bet vistiek neina, ir tada jis manes klausio kokie windaus yra mano PC, pas mane yra windows xp SR3, jis man sako kad kaskaip gali neleisti gerai nupachinti arba irasyti geimu to del kad mano tokie windausai yra bet nezinojo ka reikia daryti kad gerai eitu rasyti zaidimus per "Img burn" arba "Alchohol 120%", gal kas zinote ka reikia daryti.PRASAU PADEKIT ;)

tas tavo draugas nusisneka. :) reikia rasyti per alcohol120% ir kai rasai pasarink playstation 2 formata o jei neveikia tai gali buti ps2 lazeris arba tavo pc cd romas. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palauk kol Impaler sukels visus gidus į gidų skyrių, tada viską išsiaiškinsi. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesvarbu kokia programa, svarbu rasyti maziausiu greiciu, ir jei lazeris geras turi paleisti, pachinti reikia jei ps2 necipuotas o fmcb irasytas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone, kadangi pas zelbux yra PS2 FAT, o jie po čipavimo lazerių ilgaamziskumu nepasizymi. Todel ir meta error, nes lazeris turbut pasilpes. Nemeta tada, kai geresnes kokybes diskas arba leciau irasytas buvo.

Dar labai didele tikimybe, kad blogai irasytas diskas. Diskus as rasau su NERO pasirinkdamas Recorder --> Burn image gerai kepa ISO failus, bet su kitais nedraugauja Nero.

Redagavo tomasst

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as visada rasydavau su ImgBurn . Eidavo be problemu. Tik svarbu pasirinkti maziausia greiti koki tik palaiko diskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.