Rekomenduojami pranešimai

Tai jei tu pasoki wheelie metu, tai ko nori? Kad prasitestu wheelie vel? Su kuo mastai zmogau, jei viena darai, tai kito neskaiciuos..

Del animaciju, tai jos normalios, o jei video skipini, tai ko tu isvis zaidi ji? Vistiek istorijos nesuprasi, tai koks tolkas.

Kuom telefonas uzkliuvo tai isvis nezinau. Vairavimas arkadinis tiesiog ir viskas, nepradekit trizniuot cia, nei jis kliuva, nei ka.

Del bugu, tai per visa zaidima nelabai tokiu isvis buvo, nebent kad parduotuvej kazkaip po teksturom papuoliau, tada skridau kazkur ir uzsimusiau, o siaip viskas normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei tu pasoki wheelie metu, tai ko nori? Kad prasitestu wheelie vel? Su kuo mastai zmogau, jei viena darai, tai kito neskaiciuos..

Del animaciju, tai jos normalios, o jei video skipini, tai ko tu isvis zaidi ji? Vistiek istorijos nesuprasi, tai koks tolkas.

Kuom telefonas uzkliuvo tai isvis nezinau. Vairavimas arkadinis tiesiog ir viskas, nepradekit trizniuot cia, nei jis kliuva, nei ka.

Del bugu, tai per visa zaidima nelabai tokiu isvis buvo, nebent kad parduotuvej kazkaip po teksturom papuoliau, tada skridau kazkur ir uzsimusiau, o siaip viskas normaliai.

*Gerai su wheele ir jump daviau bloga pavyzdy. Matai yra pvz max speed,tada tipo grazus vaziavimas ar kaip ten tai va tarkim Kodel negali vienu metu skaiciuot wheele ir max ? vistiek jug wheele vaziuoji kol neatleidi gazo....

*Vaziavima tikrai galejo padaryt normalesni....

*Su telefu kaip ir viskas gerai ir fotkint eina bet esme tame kad daug kas su juo surista baigi misija tai tam skambint tai anam va 5misijos iseiles(gal tik taip pakliuvo) vien su tel zaist tai fotkint tai skambint....

*Del bugu as nieko blogo ir nesakiau ant visu zaidimu ju yra :D

Beto sakiau cia pagal mane minusai tad Peace :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip gaudaisi istorijoj jei filmukus skipini? :D Man tai filmukai misiju pradzioi ir gale tai vienas is pagrindiniu pliusu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Clean drivingas yra tik masinom, su moto yra max speed ir whelie, taip kad via viskas ok, ka as pastebejau tai man truksta suolio, kad galejo jy ir atskirai padaryti, nes kartais tenka begti keleta minuciu kol uzbegs ant mazycio barduriuko, buvau pakibes per misija kaip reikejo hijakinti mashina, o jis yvaziavo tuo metu y griovi, ir reikejo restartint misija, nes nebejo isvaziuoti, keleta kartu buvau iskrites per masinos dureles kaip atsitrenkiau y bortelio sona, o siaip na nezinau gal ka ir pamirsau, o del to valdymo, tai manau cia viskas yra ok, kekviename zaidime jis skirtingas, ir visur vienodas nebus, arbe toks kaip ant gt5, arbe forza. jau prazaides esu ~20val, trofeju ~48% jeigu gerai pamenu, story mode jau virs 50%, seip darau visko po bisko, ne vien story, todel ir losiu ilgai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man ir gi viskas Ok šiame game, labai patinka, o ne vienas iš išvardintų Deivio minusų neužkliuvo. Gan senokai žaidžiau tokį gera game (bent man, tai labai geras). :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi cia tik giria ir giria zaidima o as va minusus kuriuos radau isvardinsiu:

-Masinu/Moto vairavymas tragiskas (bent pirmas zaidimo valandas, poto imi priprasti)

-Beat score (tie laiko matavimai pvz kiek ant max speed nuvaziuoji ir pns. Minusas tame jog neina iskarto 2 daryti pvz darai wheele jau musi rekorda ir tarkim netycia pasoki ir viskas dingsta wheele ir lieka tik long jump)

-Musimasis (patys combo visai idomus ir aplinkiniu daigtu panaudojimas,bet pvz tave kai sugauna stambus koks labai keistai kaskaip rodo migtuka ir nesuprasi ar cia ji spaudinet ar ilgai laikyt...)

-Per daznai atsirandantis telefonas

-Animacija(bent jau as tai vos ne visus filmukus skipinu tiesiog neidomus ziuret kaip jie ten sneka...)

Pagal mane cia didziausi minusai, ten bugu visokiu visur yra todel cia ju net nerasysiu.

Ne į temą

O seip:Patiko GTA 4 patiks ir sitas :megusta:

Na iš viskoo ka išvardinai tai pritarti galiu tik dėl video interpu kokybes. Man jie idomus ,bet galėtu buti geriau padaryti.Bet kokybiškas garsas kažkaip užgožia nelabai gera video intarpu vaizda:) O su visais kitaip nelabai sutinku :yuno:

Clean drivingas yra tik masinom, su moto yra max speed ir whelie, taip kad via viskas ok, ka as pastebejau tai man truksta suolio, kad galejo jy ir atskirai padaryti, nes kartais tenka begti keleta minuciu kol uzbegs ant mazycio barduriuko, buvau pakibes per misija kaip reikejo hijakinti mashina, o jis yvaziavo tuo metu y griovi, ir reikejo restartint misija, nes nebejo isvaziuoti, keleta kartu buvau iskrites per masinos dureles kaip atsitrenkiau y bortelio sona, o siaip na nezinau gal ka ir pamirsau, o del to valdymo, tai manau cia viskas yra ok, kekviename zaidime jis skirtingas, ir visur vienodas nebus, arbe toks kaip ant gt5, arbe forza. jau prazaides esu ~20val, trofeju ~48% jeigu gerai pamenu, story mode jau virs 50%, seip darau visko po bisko, ne vien story, todel ir losiu ilgai

Stengiuos žaisti kaip tu :) Jau padariau 25% šalutiniu misijų ,30% pagrindine istorijos, pražaidžiau apie 7h. trofėju apie ~20 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip gaudaisi istorijoj jei filmukus skipini? :) Man tai filmukai misiju pradzioi ir gale tai vienas is pagrindiniu pliusu

Ne į temą

Ai as tai zaisdamas istorija kaskiek pagaunu, nezinau man tai kai ten sneka nuobodu istikru... va pvz jei ten dar musas ar kas per vid tai dar dar.. PS man tai labiausiai patinka kai per filmukus dar kokias raides paspaust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ai as tai zaisdamas istorija kaskiek pagaunu, nezinau man tai kai ten sneka nuobodu istikru... va pvz jei ten dar musas ar kas per vid tai dar dar.. PS man tai labiausiai patinka kai per filmukus dar kokias raides paspaust :)

Ne į temą

Eik NFS: The Run tada lošt.

Man kas užkliuvo, tai Drugs Wars (išdaužai snukius, kamerą nuhakini ir susemi tiekėją). Vietoj gan ilgo daužymosi (ypač vėliau žaidime) atleki su mašina ir visus pervažiuoji, daug greičiau ir lengviau. :) Turėjo kūrėjai padayt, kad nebūtų taip galima...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo pasirinkimas kaip juos naikinti, su masina ar su rankom dauzyti :) sendiena toki buga pasigavau, nezinau kaip, bet mieste nebuvo nei vienos masinos :) tai galejai clean drivinga daryti bele, matyt taip ir pasidare kiti maciau net po 100min :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Eik NFS: The Run tada lošt.

Man kas užkliuvo, tai Drugs Wars (išdaužai snukius, kamerą nuhakini ir susemi tiekėją). Vietoj gan ilgo daužymosi (ypač vėliau žaidime) atleki su mašina ir visus pervažiuoji, daug greičiau ir lengviau. :) Turėjo kūrėjai padayt, kad nebūtų taip galima...

Ne į temą

Ir RUN losiu :)

Man tai kaskokia pieva jei su masina juos suvazineju poto privaziuoja su moto dar daugiau ju :)

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir RUN losiu :)

Man tai kaskokia pieva jei su masina juos suvazineju poto privaziuoja su moto dar daugiau ju :)

Bet jei parasyta kad 2 liko o kokie 7 yra tai kai 2 uzmusi kiti pabega :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko truko zaidime, tai tokiu paprastu masinu, na panasiai kaip buvo gta4 ale tokiu kledaru, nors gal ir nera istikro honkonge tokiu? ;) tik va viena parudijusi buvi per viena misija ir viskas, ir dzipai kolkas keli tik matesi, mentu ir viena nupirkau balta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau story, bet neuzkeliau triadu iki 10lvl, turit pasiulymu kaip tai padaryti? eina kartoti misijas lygtai, tai ar kelsis man lvl ?niekas nebandete?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va perejau visa story, tai apie zaidima galiu pasakyt kad tikrai patiko, nepaisant masinu valdymo kuris pirmas 10 minuciu atrodo nenormalus bet po to pripranti :) Tiesa pabaiga buvo ne visai tokia kokios tikejausi, galbut galejo kurejai labiau uzbaigt istorija. Maciau kiti rase kad geriau uz GTA4, na as zaides tik GTA4: liberty city stories, tai man sis zaidimas pasirode irgi geresnis :megusta: Taciau kazko man jame truko, ir as to labai tikiuosi ir laukiu is GTA5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.