Rekomenduojami pranešimai

Nu va, pabandžiau, tai labai patiko.

Ne į temą

Watch dogs manau dar geresnis bus :)

Na tikrai geras =aidmas, ir pati istorija, labiausiai man patinka tai Combo sistema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Launch treileris ---

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puikus game tik siektiek grafika nuvyle, bet labai patiko, ypac parkour tie suletinti :D

BEto

Ne į temą

ABGX neperejo jis, tai kaip suprantu nera bazej dar jo, tai ar prisijungus i live negausiu uz ji ban?
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normali ta grafika. Zaidimas ziauriai kietas, seniai bezaidziau kazka tokio linksmo ir itraukiancio. Daugeliui valdymas masinu nepatiko, bet siaip smagu palakstyt tom gatvem, lekiant nesveiku greiciu ir lengvai isimant posukius. Pradzioj ilgokai teko vien tik snukius dauzyt, gal biski nervindavo ir vietom sunku, bet veliau perpranti viska, ismoksti nauju judesiu ir kaip dauzytis pries tam tikra priesa, tai smagu visai buna. Saudytis irgi linksma, visi susisaudymai greitai vyksta+slow motion, tai isvis kietai :D Istorija neispudinga, bet ir nera bloga, tokia paprasta sakyciau. Side questai idomus, ne visi bet yra ju pakankamai. Su face leveliu idomiai padaryta, jam kylant gali pirkti prabangesnius rubus, bei masinas. Pradzioj vaikscioji su kazkokia paprasta maike ir apdribusiai dzinsais, o pasiekes 8 lygi gali nusipirkt labai nagla kostiuma, nieko ispudingo bet visvien smagu :D Su masinom taspats, bet nemaciau reikalo ju pirkt, pasigauni mieste kokia geresne ir uztenka iki tikslo nuvaziuot. Del JC2 seivu, tai juos iskart nuskanuoja ir gauni Rico kostiuma su kuriuo gali masinas hijackint is didesnio atstumo, daugiau jis nieko neduoda.

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pripazinti ,kad pirmas 30min zaidimas ytrauke sudomino taciau man asmeniskai tai zaidimas nuvyle... Istisai puse geimo vientik snukius dauzyt nebuvo net tokios misijos kur nereiktu ju dauzyt(na keleta nerimtu tokiu gal ir buvo).. Mentu buvimo praktiskai jokio ten tos case tai tokios pacios misijos kaip ir triadose tik gerio pusej ,o senesniuose true crime galejai paijusti tikru mentu gaudyti surankinti ir pan... Valdymas man visai nieko kaip sake linksmas ,veiksmu mano galva labai mazai.. Parkour beveik ten nebuvo.. keliais pastatais ir tai ten per misijas .. Vienas didelis pliusas tai buvo istorija ... Na mano verdiktas tas ,kad su senesniais True crime lyginant tai cia totalus S,o kaip atskiras zaidimas duociau 5 is 10.. Jei buciau ne piratas ir nusipirkes zaidima jausciausi kaip labai rimtai apgautas...

Dekui jei kazkas netingejot ir paskaitet ;DD

Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradzia isbandziau, tai visai fun toks, kovos neblogai padarytos. Grafika nebloga, bet ne GTA IV lygio, siaip, ot toks, puse sudo, zaist galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BEto

Ne į temą

ABGX neperejo jis, tai kaip suprantu nera bazej dar jo, tai ar prisijungus i live negausiu uz ji ban?

ban gali gaut plm uz tokius postus .. :npoker:

Nezinau ar pataikysiu i tema, bet nepykit moderatoriai, nezinau kur rasyt dar :nsure: Pas mane box'as, ir liteon su lt+ 2.0, internete vienur raso kad veiks kitur kad neveiks, tai gal kas isbande, ir zino ar veikia su lt+ 2.0 ar reikia 3.0

tu irgi .. :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu paskaitau musu geimeriu aprasymus, tai susidaro yspudis kad nieko gero? wtf? nejaugi taip yra istikruju??nu laukiu kada jis pas mane paklius, paziuresim kas per daiktas cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man smaguams pasibaige po maždaug 2h žaidimo ,nes ištisai ten reikėjo snukius malt o veiksmų beveik nėra... Nors ir atsidariau visus dvylika visvien nekažką....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa zaidima perejau, uztrukau gal koki 14 valandu, bijau pameluot. Nebuvo man monotonijos, side questus dariau, ne visus bet visvien, jie pagyvina zaidima ir ne vien dauzytis reik, yra misiju ir kitokiu, veliau gi ir ginklus gauni, tai saudais :thumbsup4: O ir siaip zaidime kovos sistema ir pns yra pagrindas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as tikiuosi jy palosti ilgiau negu perejus main story, kaip pvz gta4, juk dar ir dabar smagu jy isijungti ir padurniuoti, as tikiuosi kazko panasaus ir is sleeping dogs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.