make1

Del HD kabelio ir flash hdd

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Turiu Slim'a 4GB ir man idomu ar i ji galima ideti atskirai pirkta 250GB HDD?

Jei taip tai geriau dasipirkti 250GB ar paciam pasidaryt HDD su USB flash'u? Nes jei flash'a naudot tai pigiau gaunasi, o man uztektu flash'o su 8GB. Nes kazkur kazkas rase :) kad xbox dashboard'ui isejo kazkoks update su kuriuo galima dabar naudoti USB flash'us kaip HDD, kad zaidimus ten siust ir t.t. Kaip tai galima butu padaryti? Ar tiesiog ikisi flash'a ir bus +8GB su default 4GB. (isviso bus kaip 2 hdd)

Ir dar 1 klausimas del HDMI kabelio. Internete maciau pilna tu HD kabeliu, HD, HDMI, xbox HD, HDMI/VGA ir pns. :) Jau susipainiojau... Nesuprantu kurio man reikia xbox 360 Slim'ui kad ant teliko butu geresne kokybe zaidimu?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galima pasidaryt 250gb hdd kad tiktu xboxui is Western Digital laptopinio hardo su hddhackr programa ir idet i xboxo hdd kiauta, pagooglink info rasi. USB Fleshkes galima naudoti iki 16gb. HDMI kabeliai visi vienodi (kokybes atzvilgiu, ne galuniu) nes tai skaitmeninis signalas kuriam itakos neturi elektomagnetiniai trugdziai ir medziagos is kuriu jis pagamintas, kuo pigesnis - tuo geresnis.

Nuotrauka

dazniausiai eina toks: HDMI male to male

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDMI kabeliai visi vienodi (kokybes atzvilgiu, ne galuniu) nes tai skaitmeninis signalas kuriam itakos neturi elektomagnetiniai trugdziai ir medziagos is kuriu jis pagamintas, kuo pigesnis - tuo geresnis.

Na nenoreciau sutikti su tavo nuomone HDMI kabeliai irgi buna skirtingu rusiu ty 1.2 , 1.3 ir 1.4, kuriu perduodamo vaizdo kokybe labai priklauso nuo medziogos is kurios jis pagamintas (paauksuota ir t.t.). pirkau eBay is kitajaus pigu (apie 20Lt) tai vaizdas negersnis nei su vga kabeliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau is kiniecio, pirkau is topocentro, skirtumas tik kainoje. pagooglink ir isitikinsi kad as teisus o tu ne :)

First, when speaking of HDMI (or any digital cable for that matter), cable quality DOES NOT make a difference in picture quality. As long as a digital signal is making it from one end of the cable to the other, the picture will be as good as it can be. What cable quality WILL make a difference on is on how long the cable will last. Obviously a sturdier cable will last longer. Monster cable and the salesman making a huge commission selling them will tell you it makes a difference. I am here to tell you that in terms of digital cabling, quality makes no difference in picture/sound quality AT ALL.

All the cables in the typical home theater system can be the cheapest ones available, with zero loss in image or sound quality.

nu ir cia tik maza dalis atsakymu i klausima "Is there a difference in the quality or type of HDMI cable?"

taip kad tie tavo skaiciukai 1.2 1.3 1.4 yra testavimo ir licenzijavimo zymejimai, kurie paprastam klientui tik apgaule akims ir jokios itakos istikruju neturi :)

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nusipirkau HD kabeli už 17lt senukuose tai vaizdas 100 kartų geresnis nei su paprastu. Nepirk ten visokių brangių kabelių nes beveik visi jie rodo vienodai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nusipirkau HD kabeli už 17lt senukuose tai vaizdas 100 kartų geresnis nei su paprastu. Nepirk ten visokių brangių kabelių nes beveik visi jie rodo vienodai.

tu nelygink skaitmeninio signalo su analoginiu, HDMI su 3 tulpem ar scartu, cia kalba apie tai kad HDMI kabeliai vienas nuo kito perduodamo signalo atzvilgiu - nesiskiria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nelygink skaitmeninio signalo su analoginiu, HDMI su 3 tulpem ar scartu, cia kalba apie tai kad HDMI kabeliai vienas nuo kito perduodamo signalo atzvilgiu - nesiskiria

1. Tai cia visiskai p* ar tas male to male, ar is xbox iseinantis kistukas toks koks rodei paveiksliuke, o i TV tulpes?

2. Visi HD kabeliai palaiko nuo 480 iki 1080 pixeliu, taip? O VGA tik 480?

3. Tai gal geriau tiesiog nusipirkti specialiai xbox 360 skirta HMDI cable, maciau visuose parduotuves kur parduoda xbox'us po 40lt tie kabeliai. Uztat originalu xboxui skirta kabeli tureciau... :D

4. Tai kaip supratau nelegalu detis 250GB harda ta western digital? O flesh'a legalu?

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tavo vietoje nusipirkčiau originalų slim hdd 250gb. Geriau būtum iškarto pirkęs su 250gb. Patikėk su 250gb bus ką daryti aš pvz. nusipirkęs originalų žaidimą isirašau jį į hdd ir tada žaidžiu nes taip taupai lazeri ir tyliau dirba xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Tai cia visiskai p* ar tas male to male, ar is xbox iseinantis kistukas toks koks rodei paveiksliuke, o i TV tulpes?

2. Visi HD kabeliai palaiko nuo 480 iki 1080 pixeliu, taip? O VGA tik 480?

3. Tai gal geriau tiesiog nusipirkti specialiai xbox 360 skirta HMDI cable, maciau visuose parduotuves kur parduoda xbox'us po 40lt tie kabeliai. Uztat originalu xboxui skirta kabeli tureciau... :D

4. Tai kaip supratau nelegalu detis 250GB harda ta western digital? O flesh'a legalu?

2. Jei kalbi apie originalu X360 VGA HD cable, tai jis irgi palaiko 1080p.

3. Po 40lt? Tai gal neoriginalus tada? Jei originalus tai visai apsimoka, vistiek paprastas HDMI kabelis panasiai kainuoja.

4.Flasha-taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau is kiniecio, pirkau is topocentro, skirtumas tik kainoje. pagooglink ir isitikinsi kad as teisus o tu ne :)

nu ir cia tik maza dalis atsakymu i klausima "Is there a difference in the quality or type of HDMI cable?"

taip kad tie tavo skaiciukai 1.2 1.3 1.4 yra testavimo ir licenzijavimo zymejimai, kurie paprastam klientui tik apgaule akims ir jokios itakos istikruju neturi :)

Man nereikia googlint, turiu pavyzi namuose ir skirtumas tikrai didelis (tiek vaizdo raiskos, tiek spalvu prasme). O "skaiciukai" itakos turi, nusipirk normalu telika pamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2. Jei kalbi apie originalu X360 VGA HD cable, tai jis irgi palaiko 1080p.

3. Po 40lt? Tai gal neoriginalus tada? Jei originalus tai visai apsimoka, vistiek paprastas HDMI kabelis panasiai kainuoja.

4.Flasha-taip.

As pirkau xbox'a ir komplekte buvo kabelis, iskarto kur visose komplektacijose buna paprastas, turbut VGA ten, tai jis yra prastesnis uz HD kabeli, tai man reik HD kabelio kad geresne kokybe butu. Jei VGA kabelis palaiko 1080p tai reiskia HD kabelis 1080i taip?

radau tokius 2 HDMI kabelius - http://www.gameconsoles.lt/e-parduotuve/xb..._hd_av_cable/60 ir http://www.gameconsoles.lt/e-parduotuve/xb..._hd_av_cable/61 . O cia specialus xbox'o http://www.gameconsoles.lt/e-parduotuve/xb...hdmi_kabelis/53

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kur komplete yra tai ten ne VGA, ten komponentinis, VGA yra skirtas monitoriui.

EDIT: Pirmas kabelis tai yra net ne HDMI o VGA, antras Microsoft'o HDMI kabelis, is foto atrodo kaip originalus, o kaip is tikruju yra tiksliai nepasakysiu, trecias yra komponentinis.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nereikia googlint, turiu pavyzi namuose ir skirtumas tikrai didelis (tiek vaizdo raiskos, tiek spalvu prasme). O "skaiciukai" itakos turi, nusipirk normalu telika pamatysi.

tada tu esi "vienas is milijono", nezinau cia pasiseke ar nepasiseke :D ir telikas pas mane normalus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.