ValdemarasGe

reik patarimo

Rekomenduojami pranešimai

Situacija tokia. Interneto laidas ateina į modemą su wifi antena. Speedtouch . Gal čia ne modemas , o routeris vadinamas , nežinau , jūs ekspertai, nelabai nusimanau kuo jie skiriasi, nepykit :) Laptopą per wifi laisvai prisijungiu ir naudojuosi be problemų. Turiu ir stacionarų kompiuterį . Ką man reiktų nusipirkt prie stacionaraus kompo kad galėčiau wifi ryšiu prie jo prijungt tą patį internetą , per tą patį speedtouch ? Stacionarus - windows xp, laptopas - windows 7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tau reikai wifi antenos kompui usb, ar kaip kortos nera skirtumo, wifi usb addapter paieskok tokio googlej ar shopuos. ;] rasi nesunkiai. win versija nesvarbu cia jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvos parduotuvėse būna ? Kad ir kokiuose senukuose ar šiaip kompų parduotuvėj ? Kokios maždaug kainos ? Žinau, galiu ir pagooglint , bet gal jeigu jums tai nesudarys problemų , gal galit atsakyt :) Dėkoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku buna, nesutrukdysi. senukuos nzn pas mane tie senukai nerimti tokie. tai kad ir bms'e, geroj kainoj, icg - jei toks dar yra, itbanke, skytech visur ju gausi kaina na nzn 40 - 100 lt toks paprastesnis ;] nebrangus jie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aišku , gerai , labai dėkingas tau :) gausi pliusų :) O dar va sakyk , kaip sukurt,įvest kodą , kad kiti negalėtų prisijungt prie šios interneto sistemos per mano wifi ? Kompas nešiojamas jau sakiau kad windows xp , per jį ir norėčiau daryt pagrindinį , ar tai nesvarbu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ner skirtumo, jei nori kodo turi prisijungt prie config menu, kaip adminas, i pati routeri paskaityk pagal modeli savo, siaip gateway suvedus i narsykle prisijungiama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ner skirtumo, jei nori kodo turi prisijungt prie config menu, kaip adminas, i pati routeri paskaityk pagal modeli savo, siaip gateway suvedus i narsykle prisijungiama.

sep wep ir wpa daznai bna ant pacio modemo uzklijuotas lipdukas, apsiziurek gal rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo yra, tai kur man juost suvest reik ? Ir kaip susižinot koks gateway ?

ten suvest reikia jei jungies su kokiu pc ir papraso kodo.

o suzinot gateway tai, start - run - ivedi cmd

atsidaro cmd

ivedi - ipconfig /all

gauni daug info, ten pavaziavus auksciau bus gateway adresas ;] tokio tipo 192.168.1.254

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekaip neišeina prisijungt prie speedtouch :/ bandau vest tuos skaičiukus į naršyklę , bet neatidaro. Išvis, internete radau kad galima dar jungtis pagal default adresą http://192.168.1.254/ , arba speedtouch.net ir t.t. bet per niekur neprijungia. Dar radau kad čia tipo dėl to kad aš jį gavau iš TEO. Būtų gerai kad patartų žmogus susidūręs su Speedtouch st585 v6 ir zebra internetu . Pas mane optimalus planas. kai bandau šiaip jungt du kompus tai vienas veikia o kitam meta kad tipo jau yra prijungtas kompas ir čia ip konfliktas

Redagavo ValdemarasGe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekaip neišeina prisijungt prie speedtouch :/ bandau vest tuos skaičiukus į naršyklę , bet neatidaro. Išvis, internete radau kad galima dar jungtis pagal default adresą http://192.168.1.254/ , arba speedtouch.net ir t.t. bet per niekur neprijungia. Dar radau kad čia tipo dėl to kad aš jį gavau iš TEO. Būtų gerai kad patartų žmogus susidūręs su Speedtouch st585 v6 ir zebra internetu . Pas mane optimalus planas. kai bandau šiaip jungt du kompus tai vienas veikia o kitam meta kad tipo jau yra prijungtas kompas ir čia ip konfliktas

Paigooglink rasydamas default ip adres ir modemo pavadinima, rasi tikrai, nes as kekviena kart jo nepamenu tai pasigoglinu ir nusikoponu kad kitam kartui zinoti, beje prasys login ir psw, tai vesi admin/admin yejas y modema nueisiu ant security ir usidesi koda koki reikia, o tie wap/psk key ar kaip ten vienas yra maziau skaitmenu tai jy naudoji windows xp, o kitas yra berods 25 skaitmenu tai jy vedi jei windows vista, ir su 7 taspats (nebandziau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ant kompo ip adresus gauni pagal DHCP ar yra rankiniu budu nustatyti? jei DCHP neveikia, pabandyk rankiniu butu susivest IP nustatymus. su teo internetu nustatymai butu tokie:

IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.xxx (savi skaiciai nuo 2 iki 253) Pasitikrink koks ip yra nurodytas ant kito kompo kad nesidubliuotu.

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254

DNS1......................................: 212.59.1.1

DNS2......................................: 212.59.2.2

o jei yra rankiniu budu nustatyti IP adresai ir tau neveike, tai bandyk DHCP ar bent jau susitikrink nustatymus ant kito kompo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.