tomas445

Lagina

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Nesuprantu kas xboxui daros. Atrodo bando tą Rrod gauti bet negauna jau gal kokį mėnesį.. Nervuoja b***** žaidi kokį žaidimą valandą neužsevini ir užstringa. Ir visada toj pačio vietoj užstringa. Bandžiau ir perrašyti per naujo į HDD žaidimą vis tiek tas pats. Bandžiau žaisti ir ne per HDD o paprastai iš disko vis tiek tas pats... Gal Jūs turit patarimų ir nesunku Jums padėti? Gautų tas Xboxas Rrodą tai nu viskas aišku būtų parduočiau minimaliai šitą ir nusipirkčiau naują...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip suprast toj pacioj vietoj uzstringa ,kelintu metu xbox?

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suprast toj pacioj vietoj uzstringa ,kelintu metu xbox?

Nu vat lošiu pvz nba 2k11 ir užstringa per My player mode režimą iš kart po varžybų. Xboxas 2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

vagina ?

lazeris gal pasilpes, pot tweaka gerai butu atlikt.

prie ko lazeris ,jis ir is HDD lose.. :)

o siaip normalus dalykas pries RROD gaunant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie ko lazeris ,jis ir is HDD lose.. :)

o siaip normalus dalykas pries RROD gaunant.

ai jo rimtai praejo pro galva, hmm title update gal pabandyt neblogai butu ;// bet siaip gi jei blogai nuskaito diska tai irasinejant i hdd irgi gali klaidu papult.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vat lošiu pvz nba 2k11 ir užstringa per My player mode režimą iš kart po varžybų. Xboxas 2008

cia tau tik ant vieno zaidimo ar ant visu taip pat. ka jau cia patarsi ..lauk tiesiog. jei tik vienas ar keli zaidimai tai ju nelosk,losk kitus kurie eina,jei eina dar.ka daryt? o ka cia gali padaryt ? nieko. megink video laida pakeist. na jei losi su HDMI kokiu tai pamegink per paprasta tulpe paleisk. po t oatgal atkeisk. na GPU jau grybauja,gal ir kartu su CPU.ar tais keliais draugeliais kurie salia ten sedi.kodel butent kazkuriuo momentu,nes tada buan pasiekiamas tas taskas kai xbox reikia daug skaiciuot visko matyt, na ir paluzta. o ga lir del disku. jei koki shh kisis ten ,arba del rekorderio kuris lievai iraso.

sorry nera geru ziniu.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tau tik ant vieno zaidimo ar ant visu taip pat. ka jau cia patarsi ..lauk tiesiog. jei tik vienas ar keli zaidimai tai ju nelosk,losk kitus kurie eina,jei eina dar.ka daryt? o ka cia gali padaryt ? nieko. megink video laida pakeist. na jei losi su HDMI kokiu tai pamegink per paprasta tulpe paleisk. po t oatgal atkeisk. na GPU jau grybauja,gal ir kartu su CPU.ar tais keliais draugeliais kurie salia ten sedi.kodel butent kazkuriuo momentu,nes tada buan pasiekiamas tas taskas kai xbox reikia daug skaiciuot visko matyt, na ir paluzta. o ga lir del disku. jei koki shh kisis ten ,arba del rekorderio kuris lievai iraso.

sorry nera geru ziniu.. :)

Ačiū kad padedi bandysiu viską daryt. Tik ant vieno žaidimo taip užstringa ir dar svarabiausia tik vienoj vietoj. Niekad niekur kitur neužstringa . Pvz lošiu asociacija tai jokių problemų... O pradedu My player mode žaisti ir vsio iš kart po varžybų užstringa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū kad padedi bandysiu viską daryt. Tik ant vieno žaidimo taip užstringa ir dar svarabiausia tik vienoj vietoj. Niekad niekur kitur neužstringa . Pvz lošiu asociacija tai jokių problemų... O pradedu My player mode žaisti ir vsio iš kart po varžybų užstringa.

tai ka cia vienas geimas tai ta zaidima ir kaltink tada manyciau.nors na yra tokiu geimu kurie gali " pakabint" xbox be jokiu priezasciu,as net neimu i galva to.je itik vienas geimas ar keli. pvz GTA 4 kartais megdavo ta padaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka cia vienas geimas tai ta zaidima ir kaltink tada manyciau.nors na yra tokiu geimu kurie gali " pakabint" xbox be jokiu priezasciu,as net neimu i galva to.je itik vienas geimas ar keli. pvz GTA 4 kartais megdavo ta padaryt.

Supranti aš tą nba 2k11 belenkaip ilgai laukiau :). Man jis yra žiauriai geras ir iš vis aš esu labai išrankus žaidimams . Man tik sporto žaidimai įdomu (FIFA, PES, NBA, FORZA, DIRT ir kt.). Todėl nelabai turiu ką daugiau žaist :). Kaip manai jei ištrinčiau NBA iš HDD per naujo įrašyčiau į DVD +R DL ir vėl įrašyčiau į xboxą ar kas nors pasikeistų? Gal būt klaida buvo įrašinėjant žaidimą iš pc? :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti aš tą nba 2k11 belenkaip ilgai laukiau :). Man jis yra žiauriai geras ir iš vis aš esu labai išrankus žaidimams . Man tik sporto žaidimai įdomu (FIFA, PES, NBA, FORZA, DIRT ir kt.). Todėl nelabai turiu ką daugiau žaist :). Kaip manai jei ištrinčiau NBA iš HDD per naujo įrašyčiau į DVD +R DL ir vėl įrašyčiau į xboxą ar kas nors pasikeistų? Gal būt klaida buvo įrašinėjant žaidimą iš pc? :?

na gali pamegint zaidimo kita relysa atsisiust ,isirasyt ir ta ismegint. o is HDD aisku gali istrint ta install ir vel irasyt. bet jei pastringa vistiek ten pat. na o jei megintum kazkaip kitoj vietoj seivintis.ar losk kazka kita na paciam zaidime,o poto gryzt atgal pvz na nzn kaip nors megink ka nors, daug neismastysi aisku.ar is kito seivo megink iki tos pacios vietos nueit palost. gal ten beje prisimetes turi visokiu roosteriu dar ar dar ko nors, gal tie tau shh mala cia dar.nz kokiu DLC ar pan dalyku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gali pamegint zaidimo kita relysa atsisiust ,isirasyt ir ta ismegint. o is HDD aisku gali istrint ta install ir vel irasyt. bet jei pastringa vistiek ten pat. na o jei megintum kazkaip kitoj vietoj seivintis.ar losk kazka kita na paciam zaidime,o poto gryzt atgal pvz na nzn kaip nors megink ka nors, daug neismastysi aisku.ar is kito seivo megink iki tos pacios vietos nueit palost. gal ten beje prisimetes turi visokiu roosteriu dar ar dar ko nors, gal tie tau shh mala cia dar.nz kokiu DLC ar pan dalyku.

Nu ponel :). Dėkuj tau labai :)) . Skolingas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su gta4 buvo taspats tai teko seiva istrynt ir pradejo normaliai veikt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba save sugadintas arba zaidimas blogai irasytas nes turejau bad company 2 ir buna kad zaidi zaidi ir jis pastringa tenka perkraut xbox paskui vienoi misijoi visada pastoviai pastrigdavo ir nebenorejau bandyt o dabar perrasius viskas puikiai veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.