Nickasa

Negaliu žaisti žaidimų iš HDD

Rekomenduojami pranešimai

Mes ne ekstrasensai ir neturime stebuklingo rutulio, todel manau neatsakysime i tavo pateikta klausima. Pradziai parasyk koki JB naudoji, ar kiti zaidimai pasileidzia ir tt nes variantu gali buti N

Redagavo Fake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes ne ekstrasensai ir neturime stebuklingo rutulio, todel manau neatsakysime i tavo pateikta klausima. Pradziai parasyk koki JB naudoji, ar kiti zaidimai pasileidzia ir tt nes variantu gali buti N

Nulauziau su CFW Wutungrza. Visi Originalus Zaidimai Pasileidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nulauziau su CFW Wutungrza. Visi Originalus Zaidimai Pasileidzia.

Mesk lauk ta savo "warburga" :) isirasyk waninkoko v2 ir multimana ir leisk per diska. Visos problemos turetu isnykti. Beje originalus jie ir turi pasileisti, mane labiau domino zaidimai is HDD Redagavo Fake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mesk lauk ta savo "warburga" :) isirasyk waninkoko v2 ir multimana ir leisk per diska. Visos problemos turetu isnykti. Beje originalus jie ir turi pasileisti, mane labiau domino zaidimai is HDD

Su wanininkoko negaliu nes uzbrickinsiu konsole (Mano Konsolei Netinka) O apsimoka isirasyti Kmeaw???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su wanininkoko negaliu nes uzbrickinsiu konsole (Mano Konsolei Netinka) O apsimoka isirasyti Kmeaw???

Taip, apsimoka. Kmeaw naudoju - jokių problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti, įsirašiau Dirt2 ir Formula 1 2011 į išorinį HDD. Viskas pasileidžia, tačiau toje vietoje kur turėtu pats žaidimas instaliuoti savo failus į HDD išmeta Read Disk error. Įkėlus į vidinį Hdd viskas veikia. Taigi ar tie žaidimai, kurie reikalauja instaliacijos veiks tik iš vidinio, o gal yra koks būdas, kad paleistu ir iš išorinio. Bandžiau NFS hot pursuit, jį paleidžia iš išorinio (kaip suprantu todėl, kad jis neinstaliuoja jokių failų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.