urbis

fiba 2011

Rekomenduojami pranešimai

Lenkai turi tikrai nerealu centra. Cia va jis NBA vienose rungtynese neblogai uzseles buvo, kad 25 taskus atrodo pelne, atkovojo apie 10. Nu centras neblogas, bet visa kita pas juos tikrai nera auksiniai ir jie manau (tiksliau esu isitikines), kad jie bus autsaideriai. Favoritai mano akimis yra Ispanai, Lietuviai ir Britai. Kodel nera Turku? Nes jie per PC taip toli nuejo tik del to, kad grupese nezaide nei su Amerikieciais, nei su Ispanais, o tik jau ketvirtfinali zaide su Serbija atrodo ir po to su Amerika, tad ten jau pasidarbavo, kad nebutu stipriu priesininku, todel manau, kad Turkams ten grynas fuxas buvo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lenkai turi tikrai nerealu centra. Cia va jis NBA vienose rungtynese neblogai uzseles buvo, kad 25 taskus atrodo pelne, atkovojo apie 10. Nu centras neblogas, bet visa kita pas juos tikrai nera auksiniai ir jie manau (tiksliau esu isitikines), kad jie bus autsaideriai. Favoritai mano akimis yra Ispanai, Lietuviai ir Britai. Kodel nera Turku? Nes jie per PC taip toli nuejo tik del to, kad grupese nezaide nei su Amerikieciais, nei su Ispanais, o tik jau ketvirtfinali zaide su Serbija atrodo ir po to su Amerika, tad ten jau pasidarbavo, kad nebutu stipriu priesininku, todel manau, kad Turkams ten grynas fuxas buvo. :D

Aš tai, asmeniškai, nemanau, kad britai su L. Dengu ir B. Gordonu, kurie NBA yra prie stipresnių vidutiniokių, rodys ten stebuklus. Kad stengsis parodyt ką gali ir pasispardys tai čia net abejonių nėra, bet kad jie ten pradėtų triuškint visus tai nėra praktiškai šansų. O šiaip tai vasarai jau darbą susiradau, dirbsim ant bilietukų, nes bent vienas varžybas (nesvarbu ar loš lietuviai ar ne) būtinai reiks nueiti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai seku aš tuos reikalus su fiba 2011, bet gal žinot kada pradeda pardavinėti bilietus ?

Reikejo paskaityti. Kovo 1d.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grupe stipri - faktas. Bet siaip is tikro tai gal ir yra gerai, nes :

1)visos rungtynes bus idomios ir atkaklios;

2)jeigu i kita etapa iseina 4 komandos, tai Lietuviams yra gerai, nes vistiek iseis koki speju Turkai,Ispanai,Lietuviai ir Lenkai(gal gal). O tai reiskia kad kitam etape su jomis nereikes zaisti (komandos ivardintos kaip favorites), bent pradzioje. Tad sansai kituose etapuose geresni tik mums.

Tokia yra mano nuomone. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lenkai turi tikrai nerealu centra. Cia va jis NBA vienose rungtynese neblogai uzseles buvo, kad 25 taskus atrodo pelne, atkovojo apie 10. Nu centras neblogas, bet visa kita pas juos tikrai nera auksiniai ir jie manau (tiksliau esu isitikines), kad jie bus autsaideriai. Favoritai mano akimis yra Ispanai, Lietuviai ir Britai. Kodel nera Turku? Nes jie per PC taip toli nuejo tik del to, kad grupese nezaide nei su Amerikieciais, nei su Ispanais, o tik jau ketvirtfinali zaide su Serbija atrodo ir po to su Amerika, tad ten jau pasidarbavo, kad nebutu stipriu priesininku, todel manau, kad Turkams ten grynas fuxas buvo. :)

Nu nezinau manau per daug nuvertinat turkus. Juo labiau jau eurobasket 2009 turkai nugalejo tuos pacius ispanus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau manau per daug nuvertinat turkus. Juo labiau jau eurobasket 2009 turkai nugalejo tuos pacius ispanus.

2 metai krepšinyje yra gan ilgas laiko tarpas. Beto, mano nuomone ta visa Ispanų superinė komada irgi jau iš formos išsiderina, toms jų žvaigždėms po 31 metus. Aišku, turi nemažai jaunų talentų, kaip Rubio ar panašiai, bet nemanau, kad šita rinktinė, kurioje vyrauja kartų kaita pasieks tokių rezultatų kaip prieš kokius 2-3 metus.

P.S. Ar kas registravotės į EuroBasket 2011 savanorius? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paseno jau ispanai, lietuviai kaip vokieciai per futbolo cempai. su naujais, jaunais zaidejais nuejo iki 3 vietos. O ispanai su savo senukais labai anksti iskrito... O kenzura vel treneris ir manau rinks daug mas ta pacia komanda, gal ka pakoreguos, bet koks delnas, kalnas, jankunas, maciulis, KLEIZA! Javtokas, pocius ir gecevicius manau siti tikrai bus ir daznai los.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Playmanai sergantys už Lietuvą Eurobasket 2011 čempionate, dėkit į parašus visi štai šį image :DNuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.