RyYmka

Pora klausimu!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Nusipirkau 360 elite, noriu paklausti kaip suzinoti kokia jo nulauzimo versija ? Ir kaip suzinot ar galiu drasiai jungtis live ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Paklausk pardavejo.

2. Pabandyk paleist zaidima su ap25, jei pasileis zinosi, kad LT+, jei ne tada bandysi pvz. koki Mafia 2, jei pasileis tada LT, jei ne tada reiskia senesne nei LT, is viso jei nepasileis zaidimas su ap25, tada perflashink i LT+ ir viskas ok tada bus ir i LIVE galesi jungtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Paklausk pardavejo.

2. Pabandyk paleist zaidima su ap25, jei pasileis zinosi, kad LT+, jei ne tada bandysi pvz. koki Mafia 2, jei pasileis tada LT, jei ne tada reiskia senesne nei LT, is viso jei nepasileis zaidimas su ap25, tada perflashink i LT+ ir viskas ok tada bus ir i LIVE galesi jungtis.

Aciu tau! Zodziu mafia 2 veikia, o ap25 zaidimo jokio kaip matau nera lyg pas mane, pardavejas nezino kokia nulauzta. Na tai bandysiu koki nors isirasyt. Rasyt reikia pagal ta instrukcija ? Is pradziu Stealint tipo, o po to pagal ta burninimo gida ? Tai zodziu kol nepaziuresiu ar ne LT+ tai live geriau nesijungt? Aciu dar karta!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu tau! Zodziu mafia 2 veikia, o ap25 zaidimo jokio kaip matau nera lyg pas mane, pardavejas nezino kokia nulauzta. Na tai bandysiu koki nors isirasyt. Rasyt reikia pagal ta instrukcija ? Is pradziu Stealint tipo, o po to pagal ta burninimo gida ? Tai zodziu kol nepaziuresiu ar ne LT+ tai live geriau nesijungt? Aciu dar karta!

Jaigu neklystu, tai stealth'int reik tik tada jeigu nori žaisti saugiai xbox live, bet kadangi pas tave čipuota konsolė, tai stealth nemanau, kad verta.(Jeigu klystu, neužsipulkit :)). Įsirašyk kokį AC:B, NFS: Hot Pursuit (Kad būtų su ap 2.5 apsauga) jeigu mes kad this disk is dirty ar kažkas pnš. tai reiškias, kad LT :)

EDIT2: ai pasimečiau ;DD Pievas sumaliau, dabar pats nesusigaudau ;s ;/

Redagavo fuxxass

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu neklystu, tai stealthint, tai JTAG'intoms konsolėms.(Jeigu klystu, neužsipulkit :)). Įsirašyk kokį AC:B, NFS: Hot Pursuit (Kad būtų su ap 2.5 apsauga) jeigu mes kad this disk is dirty ar kažkas pnš. tai reiškias, kad LT :)

Klysti, stelth turi buti tvarkingas, kad i LIVE galetume jungtis saugiai.

O jei Mafia 2 pasileidzia, reiskia LT arba LT+ yra, su ja saugu i LIVE jungtis.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau geriau nejunk dar tu ap2.5 geimu, nes tik 6 gal yra, tai nelaba apsimoka rizikuot.

O rasyt tai lengva

praleidi Iso faila per ABGX, ir rasai per IMGburn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klysti, stelth turi buti tvarkingas, kad i LIVE galetume jungtis saugiai.

O jei Mafia 2 pasileidzia, reiskia LT arba LT+ yra, su ja saugu i LIVE jungtis.

Bet tai pala, jau jam vistiek mano manymu nieko nepadės ten tie stealh'inti žaidimai, jeigu prieš tai buvo įkišęs nestealth'intus piratinius?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar vienas klausimas. Jungiantis prie live man meta updeita. Kitaip neiseis prisijungt jeigu neupdeitinsiu! ar updeitint ? ar viskas ok bus del to ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai pala, jau jam vistiek mano manymu nieko nepadės ten tie stealh'inti žaidimai, jeigu prieš tai buvo įkišęs nestealth'intus piratinius?

Jei su nesthealt'intais nezaide LIVE tai viskas ok, tai kaip suprantu nesijunge dar i LIVE.

Ir dar vienas klausimas. Jungiantis prie live man meta updeita. Kitaip neiseis prisijungt jeigu neupdeitinsiu! ar updeitint ? ar viskas ok bus del to ?

Updatink, be updato i LIVE negalesi jungtis. Taip, viskas ok bus. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.