Lithuania

HDD error

Rekomenduojami pranešimai

Kas gali buti isivaliau savo kompa ir idejau du naujus fan'us ir jungiu kompa neisijungia krauna krauna ir ismeta kad mano HDD eroras ir tipo spausk CTRL+ALT+DEL padaryti restart kaip suprasti ??? kad gali but? ir dar pastebajau kad ant mano HDD nebera tokio juodo maziuko daikciuko kur jis kaip slave ar kaip vadina kur i gala isikis mazas! bet as nezinau istikro ar jis buvo pries tai, ar jis butinas kad veiktu vienas hdd nes pas mane tik vienas!?!! laukiu atsakymo kuo greiciau !!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ammm, o PSU užtenka?

uztenka 500W as dabar bandau naujus w7 persirasyti per nauja ir kaip reikia padaryti format savo hdd man rodo no found hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu vienas hdd, tai slave nereikia, nes jis tam, kad atskirt Master hardą, nuo Secondary (slave), tam kad jie nesipjautų tarpusavyje. O kas dėl tavo varianto, tai jungei fan'us per 12v, ar 5v? Bandei jungt hdd ant kitų laidų (kitų motininės ir maiteko laidų). Per bios'ą normaliai hdd rodo, kaip ir seniau?

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu vienas hdd, tai slave nereikia, nes jis tam, kad atskirt Master hardą, nuo Secondary (slave), tam kad jie nesipjautų tarpusavyje. O kas dėl tavo varianto, tai jungei fan'us per 12v, ar 5v? Bandei jungt hdd ant kitų laidų (kitų motininės ir maiteko laidų). Per bios'ą normaliai hdd rodo, kaip ir seniau?

dabar visus fan esu pajunges nrml nezinau kaip skaitosi 12v ar 5v?? o dabar viskas susitvarke pakeiciau sata laidus sukeiciau vietom ir tiek!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar visus fan esu pajunges nrml nezinau kaip skaitosi 12v ar 5v?? o dabar viskas susitvarke pakeiciau sata laidus sukeiciau vietom ir tiek!!

Normaliai tai kai paprastai pajungi, kaip bet kurią dalį kompe (hardą ar dvd), o 5v, tai kai per viršų pajungi, nu nemoki paaiškint, gal supratai :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.