Ration

Xbox 360 slim flash

Rekomenduojami pranešimai

is kur butu galima uzsisakyt sputnik360?

xconsoles.com

kas turit parduot x360usb??

xconsoles.com Redagavo Akysa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausima: turiu CK3 Pro ir VIA sata korta.. pas mane 0225 uzsisakiau sputnika tai as atrakinti dvd roma galesiu nuskaityti rakta galesiu, bet negalesiu yrasyti naujos firmware.. nes 0225 write funkcija jungle flasheryje veikia tik su X360 USB ? Ar teisingai supratau??? Ar tikrai nera kito budo yrasyti firmware y 0225 su mano turima yranga ??? ?Isanksto dekui tiem kurie atsakys...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten is xconsole.com visi jau ispirkti..

siaip tai su varza norejau nuflashint, bet deja girdejau butina tureti x360usb pro, be jo kaip supratau todel ir nepavyko nuskaityti, ir t.t. draivo.. ka isejo padaryt tai tik vendor mode :).... cipas yra mxic, fw 0225,

Klausimas: ar butina pirkti ta xbox360usb kad atsirisciau su varza, ar yra koks pigesnis budas ir nebutina pirkti to x360usb? siaip brangus jis gana, galvoju gal yra galimybe kanors pigesnio nusipirkt, ar betkokiu atveju reikes to x360usb?

kas flashinot bukit geri parasykit :)

ar visi x360usb yra vienodi? ta prasme pirkt zadu dabar ir pasitiklsinu, ten fw atnaujini tame usb ir viskas veikia su slim??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka man daryt su savo slimu patarkit kaip fleshint kad galeciau kuo greiciau zaist piratinius zaidimus.Aciu uz atsakymus.Gerbiu kiekvieno nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten is xconsole.com visi jau ispirkti..

siaip tai su varza norejau nuflashint, bet deja girdejau butina tureti x360usb pro, be jo kaip supratau todel ir nepavyko nuskaityti, ir t.t. draivo.. ka isejo padaryt tai tik vendor mode :thumbsup4:.... cipas yra mxic, fw 0225,

Klausimas: ar butina pirkti ta xbox360usb kad atsirisciau su varza, ar yra koks pigesnis budas ir nebutina pirkti to x360usb? siaip brangus jis gana, galvoju gal yra galimybe kanors pigesnio nusipirkt, ar betkokiu atveju reikes to x360usb?

kas flashinot bukit geri parasykit :D

ar visi x360usb yra vienodi? ta prasme pirkt zadu dabar ir pasitiklsinu, ten fw atnaujini tame usb ir viskas veikia su slim??

na jai cia tau ispirkti tai ....

Quantity in stock: 127 item(s) available

IN STOCK AND SHIPPING....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jooo, viskas ok, ne taip paziurejau, ten vertimas vokieciu kalba vienur buvo :DD tai viskas ok uzsisakiau greituoju dhl pastu, tikiuos gaut penktad ar pirmad. :thumbsup4:

o kai nusiperki x360usb, i ji reikia irasyti naujausia versija, neklystu? :D

dekoju,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausima: turiu CK3 Pro ir VIA sata korta.. pas mane 0225 uzsisakiau sputnika tai as atrakinti dvd roma galesiu nuskaityti rakta galesiu, bet negalesiu yrasyti naujos firmware.. nes 0225 write funkcija jungle flasheryje veikia tik su X360 USB ? Ar teisingai supratau??? Ar tikrai nera kito budo yrasyti firmware y 0225 su mano turima yranga ??? ?Isanksto dekui tiem kurie atsakys...

gali ir pavykti, priklausomai koks SATA chipsetas tavo kompiuteryje - turetu veikti su JMicron JMB36X series , ICH10R, AMD/ATI SB750 ir kt - bet ju nera daug, reikia meginti ir tiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau su sata jungtim is motinines tiesiai, po to su 6421a sata adapteriu kuriuo buau nuflashines sena xbox360, taip kad slimui nei vienas is siu variantu netiko. Kalbejau su meistrais, sake butina nusipirkti x360usb. :first: vakar uzsisakiau, laukiu nesulaukiu.....

Mane taip pat domina tas visas flashinimo budas is ofw i 1.9 galima tiesiai rasyt, viskas ok?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali ir pavykti, priklausomai koks SATA chipsetas tavo kompiuteryje - turetu veikti su JMicron JMB36X series , ICH10R, AMD/ATI SB750 ir kt - bet ju nera daug, reikia meginti ir tiek...

Dekui uz atsakyma, tai ka teks pabandyti jei nepavyks reiks dvd roma kazkam Klaipedoj duoti kas X360 USB turi.. :) Gal netycia yra cia kas klaipedoj galetu yrasyti, jeigu ka ?? ? :) ka nors sutartume zinoma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau su sata jungtim is motinines tiesiai, po to su 6421a sata adapteriu kuriuo buau nuflashines sena xbox360, taip kad slimui nei vienas is siu variantu netiko. Kalbejau su meistrais, sake butina nusipirkti x360usb. :) vakar uzsisakiau, laukiu nesulaukiu.....

Mane taip pat domina tas visas flashinimo budas is ofw i 1.9 galima tiesiai rasyt, viskas ok?

Su x360usb labai lengva flashint.

Va visi officialus TX gidai su x360usb http://team-xecuter.com/forums/forumdisplay.php?f=136 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.