Lithuania

Kokia kaina?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki kokia galetu buti sito kompo kaina?

MB- Asus M4A78T-E

Ram- 4GB ddr3 1333

Video Card- Spahirre ATI HD4870 1GB

Procas- AMD Phenom II X3 710 2.61GHz

Power Supplay- 500W

HDD- 500GB

Ir ka galeciau patobulinti ant sito kompo?? dekui!!

Redagavo Lithuania

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip viskas cia nrml :oops: Tik VGA galetum pakeist i kokia naujesnes serijos, bei maitinimo bloka, nes reiketu galingesnio anksciau ar veliau. Jeigu noretum saprtint cpu, bei bandyti atrakinti 4 branduoli, tai reiketu coolerio. Tad is esmes cia reikia upgradint 3 dalykus: PSU, VGA, Cooleri :) Sito pc kaina ~ 1.4k - 1.5k :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

branduoly reikes atrakineti ant tos MB kuri turi atrakinimo funkciją.Bet tai yra nelabai sveika procui nes gali nestabiliai dirbti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ziurekit, jeigu as nupirksiu dar paprastus 2 fan'us komui ar man uzteks to maitinimo bloko?? ir dar pas mane kompe yra 3 fan'ai ir kaip daryti du jau pucia i kompa ir gal viena daryti kad pustu lauk ar visus daryti kad jie visi pustu i kompa?

Redagavo Lithuania

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tau butent blogai su siuo pc? Nes zinok jame viskas ganetinai neblogai suderinta: tiek vga, tiek cpu, tiek ram'ai puikiai dera savo sparta. Ir jeigu jau keisti TIK vga tarkim i galingesne, tai gautusi "bottleneck" efektas, tada kartu ir cpu reiktu upgrade'int. O siaip sakau, ivardink problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kokia galetu buti sito kompo kaina?

MB- Asus M4A78T-E

Ram- 4GB ddr3 1333

Video Card- Spahirre ATI HD4870 1GB

Procas- AMD Phenom II X3 710 2.61GHz

Power Supplay- 500W

HDD- 500GB

Ir ka galeciau patobulinti ant sito kompo?? dekui!!

dke videi nauja ir losi kad ir dx11 zaidimus normaliai. CPU uzteks.rezos nekelsi ir CPU skirtumo nebutu tarp sito ir bet kokio galingesnio. tai tik video siaip jei nori keisk,bet tada jau ir maiteka aisku.nors gal is bedos issisuktum ir su tokiu.ziurint kokia video detum aisku. nors is kitos puses ir su 4870 turetum lost beleka beveik. jei pvz paimsi 5 klase tai jau jei imsi zemesni nei 850 tai turesi letesne nei dabar turi.tai jei jau keist tai reiks geros,arba neverta visai nieko daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tau butent blogai su siuo pc? Nes zinok jame viskas ganetinai neblogai suderinta: tiek vga, tiek cpu, tiek ram'ai puikiai dera savo sparta. Ir jeigu jau keisti TIK vga tarkim i galingesne, tai gautusi "bottleneck" efektas, tada kartu ir cpu reiktu upgrade'int. O siaip sakau, ivardink problema.

su pc blogai kad periskaunineja bet turbut problema yra maitbloki sendien nupirkau nauja http://www.canadacomputers.com/product_inf...;item_id=028287 ka manot apie jy?? o seip kompas geras as tik seip duomuosi jeigu kada kanors noreciau patobulinti nuo ko butu galima pradeti aciu uz pagalba!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su pc blogai kad periskaunineja bet turbut problema yra maitbloki sendien nupirkau nauja http://www.canadacomputers.com/product_inf...;item_id=028287 ka manot apie jy?? o seip kompas geras as tik seip duomuosi jeigu kada kanors noreciau patobulinti nuo ko butu galima pradeti aciu uz pagalba!!!

PSU šitas net per geras tokiam kompui :). Mano kaimynas surinkinėdamas kompus pagrinde deda 620w, pilnai užtenka. Ten fan'ų sakei prisikišęs esi, tai nafik to reikia? Juk PSU, CPU, GPU coleriai sukasi, dar du fanai, tai ten vos ne lėktuvas jau :). O jeigu rimtai, tai papildomai dar 2 :), tikrai nereikia, nes tik PSU labiau apkrausi ir garso padaugės (nežymiai aišku). Pas mane patį stovi vienas papildomas fan'as ir tik todėl, nes jau buvo dėžei komplektuojamas, tai aš jį pasijungęs per 5v, tik tam, kad orą varinėtų, tada dulkių mažiau prisirenka. Na, o kas dėl to persikraudinėjimo, tai čia bet kas gali būt, jeigu ne programiškai, tai reik atsidaryt dėžę ir žiūrėt kas vyksta :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSU šitas net per geras tokiam kompui :). Mano kaimynas surinkinėdamas kompus pagrinde deda 620w, pilnai užtenka. Ten fan'ų sakei prisikišęs esi, tai nafik to reikia? Juk PSU, CPU, GPU coleriai sukasi, dar du fanai, tai ten vos ne lėktuvas jau :). O jeigu rimtai, tai papildomai dar 2 :), tikrai nereikia, nes tik PSU labiau apkrausi ir garso padaugės (nežymiai aišku). Pas mane patį stovi vienas papildomas fan'as ir tik todėl, nes jau buvo dėžei komplektuojamas, tai aš jį pasijungęs per 5v, tik tam, kad orą varinėtų, tada dulkių mažiau prisirenka. Na, o kas dėl to persikraudinėjimo, tai čia bet kas gali būt, jeigu ne programiškai, tai reik atsidaryt dėžę ir žiūrėt kas vyksta :).

As ta PSU pirkau tik del to kad as zadu kada gal vasara ar ant vasaros galo patobulinti biski pc tai del to ir nusipirkau dabar ta maitbloki geresni kad paskui vargti nereiktu o tie fanai tai tegu apkrauna ta maitbloki nes vistiek net nera pilnai apkrautas ir jam toli iki apkrovos pilnos ir siep kaip idejau du fan'us tai zymiai temperatura nukrito ir nuo ram'u ir nuo vaizdelkos. Ir dar ar normalu kad vaizdelkos karsti siekia apie 64-68C??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ta PSU pirkau tik del to kad as zadu kada gal vasara ar ant vasaros galo patobulinti biski pc tai del to ir nusipirkau dabar ta maitbloki geresni kad paskui vargti nereiktu o tie fanai tai tegu apkrauna ta maitbloki nes vistiek net nera pilnai apkrautas ir jam toli iki apkrovos pilnos ir siep kaip idejau du fan'us tai zymiai temperatura nukrito ir nuo ram'u ir nuo vaizdelkos. Ir dar ar normalu kad vaizdelkos karsti siekia apie 64-68C??

ne, nevisai normalu. GPU tempertūra turi būt 50-55 laipsnių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka siulai daryti? garantini nesti?? ir dar gal zinai kokia normalia programa patikrinti gpu temperatura nes as su tokiu gadget ziuriu tai gal vejus pjauna? ir dar tai gal man ir persikraunineja kompas ne is sio ne is to nieko nedarau ir kartais persikrauna gal del to kad temp. sukyla ant vaizdelkos?!? ir dar kaip geiminu tai man temp. pakyla iki 95-98 laipsniu ar cia normalu bet kaip losiu viskas ant HIGH! ?

Redagavo Lithuania

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gpu vid temperatura ja apkraunant zaidimuose yra ~ 70-80 laipsniu :D Aisku priklauso nuo ventiliatoriaus. Lithuania pabandyk nuimt cooleri vga, ir pertepk termopasta, turetu padet :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas jį šiaip HD4870, o visa HD4 ir HD5 serijos kaista. Ir žaidimuose normalu 70+ C

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano 9800GT žaidžiant pilna apkrova 55 laipsnių daugiau nekyla (uždėtas galingesnis Zalman aušintuvas), o jeigu pas tave 90-95, tai jau čia visiškai nenormalu, kažkas tikrai ne taip kaip turėtu būti. GPU temperatūrai tikrinti naudok HW Monitor, tai matysi ne tik GPU, bet ir visų kitų dalių temperatūras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano 9800GT žaidžiant pilna apkrova 55 laipsnių daugiau nekyla (uždėtas galingesnis Zalman aušintuvas), o jeigu pas tave 90-95, tai jau čia visiškai nenormalu, kažkas tikrai ne taip kaip turėtu būti. GPU temperatūrai tikrinti naudok HW Monitor, tai matysi ne tik GPU, bet ir visų kitų dalių temperatūras.

O čia kažkas kalbėjo 90-95? Akis plauk. Juk sakau, kad su stock 70+ C yra NORMALU ATi HD48** serijai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.