Sta6KA

Cheating Devices

Rekomenduojami pranešimai

Norejau pasidomet del tu Cheating Devices ant ps2 nlb as suprantu kaip ten jais naudotis ir ka jie sugeba ieskojau ir sitame saite ir uzsienyje bet nieko: 1. Kuris is ten 4 esanciu geriausias, kodel?

2. Kaip jais reikia naudotis, gidose neradau?!

3. Kiek supratau be ju is interneto atsisusti seivai neweikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka jie daro jau pasiieskoti tex googleje, per daug elementaru. netgi pats zodis sako - cheating device - taigi cytint padeda.

dalis ispejimo uz gidu neskaityma http://www.playmanija.net/faq/p2006_action...06_glossaryid/3

naudotis is bezdziones sugebetu, sek instrukcijas kurias pats cyteris ishmeta.

3. - visishka nesamone. ir be ju veikia.

SKAITYK GIDUS IR DUK! uz klausimus atsakytus juose gausi striushkiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kaip ir susiduriau su dar viena beda. Atsisiunciau as "Action Replay MAX EVO Edition" viskas kaip ir grazu bet nepasileidzia zaidimas... :o bandziau ne viena. Tada pamaniau kad mano chipas uzmiega po pirmo uzkrovimo taigi atsisiunciau "CodeBreaker v9.3 ELF" ysikeliau jy i memory carda pasileidau programa pasirinkau norimus cheatus pasirinkau zaisti ir ismete "Game did not start, Please re-try" aisq bandziau as ne karta bet nieko... :o . Seip kompa pirkau wasara chipas matrix infinity 1.93 ;) . Taigi pabandyt pone Impaler nepadet nes dabar wiska dariau gerai net neysivaizdouju kodel man sitaip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau bandyk su kitais zaidimais + itariu kad kad pats MAX kaska cia knisa nes man kaip anksciau turejau viskas buvo ciki :o , o seip tu chytu isvis nerejkia , Zaisk saziningai :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei maxas nepaleido vadinasi cipas miegantis.

su game did not start su CB 9.3 man irgi vienam zaidimui niekaip neveike, irgi rase ta pati. teko nuryt karcia piliule kaip skant ir gyvent toliau, o sheip dauguma geimu visi gerai cytinosi. nieko cia jau nepadaryti, bet swarbu patikrink ar nustatei auto eject tray kad butu off.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JOO chipas mano miegantis.... :o . Gaila man taip maxas patiko, dabar reiks antra memory card pirkt.. O seip aciu IMPALER reikejo ten off padaryt :o wiskas ok daba o kam ydomu tai man tie cytai tik del gta san andreas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam tau antra MC? gi galima ir seiwus laikyti ir codebreikeri vienoje, jie nesipjauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kdl kaip isirenku cheatsu ffx zaidime pasileidzia game bet cytai neveikia ;/ kazink kdl nes viska dareu kaip gide

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kdl kaip isirenku cheatsu ffx zaidime pasileidzia game bet cytai neveikia ;/ kazink kdl nes viska dareu kaip gide

tiesiog netinka tai zaidimo versijai ir tiek,nori pacheetint ,atisisiusk seivus tam zaidimui,isimesk i MC per koki codebraker ar MAX ir losk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau ntsc taciau konsole tai pal bet su cipu pas mane tai paleidzia visokius daugiauskiai turiu ntsc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai matyt tu turi ne gryna FFX, o turi FFX: international. todel ir neviekia, jis nera NTSC o tik PAL. as specialiai kad pacytint siunciau plika X ntsc versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nuskaitytų tau diską turi būti CD/DVD-R, ne RW, ir turi būt uLaunchELF įsimetės diskan.

Eilinį kartą skaitykit gidus. Ir jei vistiek nesupranti tai reiškia, kad tu "noobas" ir tau per sunku, tad gali pamiršt apie cheatinimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.