srnr

PS3 jailbreak 3.41

Rekomenduojami pranešimai

Taigi pries daugiau nei menesi jailbreakinau savo konsole ir gavosi taip, kad rytoj teks dar viena jailbreakint ir nesinori sugadint svetimo daikto tai noriu pasikonsultuot ar gerai atsimenu kaip viska daryt.

Pirmiausia reikia irasyt OFW 3.41 is usb ikelus i papke PS3/UPDATE eit system updates ir pasirink, kad updeitintu is usb,

Isjungt konsole prijungt jailbreak dongla.

Irasyt Open Manager (ar koki kita),

Irasyt ftp programele ir viskas?

P.S CFW rasyt nenoriu, nes ten zais mazi vaikai ir kai reikes vel atnaujint man teks pas juos vazinet ir perrasinet viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi pries daugiau nei menesi jailbreakinau savo konsole ir gavosi taip, kad rytoj teks dar viena jailbreakint ir nesinori sugadint svetimo daikto tai noriu pasikonsultuot ar gerai atsimenu kaip viska daryt.Pirmiausia reikia irasyt OFW 3.41 is usb ikelus i papke PS3/UPDATE eit system updates ir pasirink, kad updeitintu is usb,Isjungt konsole prijungt jailbreak dongla.Irasyt Open Manager (ar koki kita),Irasyt ftp programele ir viskas?P.S CFW rasyt nenoriu, nes ten zais mazi vaikai ir kai reikes vel atnaujint man teks pas juos vazinet ir perrasinet viska.

Ne į temą

Velnias, netycia padekoti paspaudziau :lol:
Mano manymu vistiek geriau cfw butu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Velnias, netycia padekoti paspaudziau :lol:
Mano manymu vistiek geriau cfw butu :(
Nu kiek maciau, jeigu nori isirasyt zaidima naudojant cfw tai reikia eboot.bin faila pakeist ar dar kazka, o kaip jau sakiau zais mazi vaikai 7-12 metu, tai kiekviena karta, jeigu kazka parsisius prasys, kad paaiskinciau, ka daryt. Jie vis dar galvoja, kad bus kaip su ps2, parsisius zaidima 2-4gb, isirasys i dvd ir gales ramiai zaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kiek maciau, jeigu nori isirasyt zaidima naudojant cfw tai reikia eboot.bin faila pakeist ar dar kazka, o kaip jau sakiau zais mazi vaikai 7-12 metu, tai kiekviena karta, jeigu kazka parsisius prasys, kad paaiskinciau, ka daryt. Jie vis dar galvoja, kad bus kaip su ps2, parsisius zaidima 2-4gb, isirasys i dvd ir gales ramiai zaist.

Nereik jokių eboot keist, viskas tas pats kaip pas 3,41 tik nebereikia to pačio JAILBREAK, plius naujesnis žaidimai lengviau pasileidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man yra nesvarbu, kas yra jum geriau. Man idomu ar as viska taisyklingai atsimenu, kaip nujailbreakint tuo paprastu "senoviniu" budu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.