asasd

Kaip ,,Uzmigdyti" 5700LE(lamer edition) vaizdo plokste

Rekomenduojami pranešimai

Padekit kaip uzmigdyti sita su..... dalyka

kaip suprast uzmigdyt.. :thumbsup4: tipo integruota video cia ir tu nori ja isjungt ar kaip. cia juk lieva video korta. kam ja migdyt ir kur ja paguldyt tada jei migdyt?..tiesiog ismesk. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man reik kaipnors sugadint. Nes ana mane jau uzp... negyvai. Net STALKER SOC NEISNES!!!!!!!! Ji intergruota

Redagavo asasd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man reik kaipnors sugadint. Nes ana mane jau uzp... negyvai. Net STALKER SOC NEISNES!!!!!!!! Ji intergruota

Tai jei integruota tai man rodos reiks keisti motininę(bet gal kaip nors ir galima išimti, bet abejočiau), bet paprastai, bent kiek esu mates, tai būna visada dar viena jungtis secondary vaizdo plokštei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tereik kad susigadintu

Tai apipilk kuo nors, kokį kondensatorių nulaužk, jei neveiks, tai tikslas pasiektas :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tereik kad susigadintu

bet tai pala. juk gali ir motian pacia suvaryt tuo paciu jei meginsi fiziskai suvaryt videske. otai kame problema,jei sugadinsi ka tada gausi nauja ar kame saknys? na dek geresne video ir viskas,tada veiks ta kuria idesi. os talker soc tai aisku sunkiai vez tokia. 8800GT norm veztu ant max. bet ne clear sky, tik soc . gal rimtai verta via motina keist,jei jau gadini tai gadink kapitaliai viska.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

He's a f-ing genious, geresnis nei mano pasiūlymas :) (turbūt ilgai teko pamastyt kaip tokį totorial video padaryt :) ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tevai neperka net paprasto dalyko..... O overclockint GPU imanoma?. Taip bedauzydamas gal motherboards perlust :)

Redagavo asasd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tevai neperka net paprasto dalyko..... O overclockint GPU imanoma?

Visų pirma tai:

Ne į temą

Nuotrauka

Tau nabūtų papraščiau pačiam susitaupyt, o ne tėvų prašyt? Nusipirktum - nereiktų ir motininės daužyt...

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paimk sugadink VGA lizdą, nupjauk kontaktus jo kelis, tada ji neberodys, įsidėsi naują GPU kortą ir ji jau bus su savo VGA lizdu į kurį jau ir kiši laidą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai dar nepavel Splinter Cell Chaos theory :) 2-32fps Dar siulykit :) O jeigu Vaizduske imest i kibira su vandeniu ir palaikyt keliom valandom ir isdziovint kasnors pasikeistu?

Redagavo asasd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

riva tunner atsisiusk, overclockinge viska uzkelk iki max ir paleisk, kai lush laikyk taip. dar jei yra tv out pajunk kad tulpes butu ir nuo kokios kronos 9v keitinek laidus, kad per tv out'a gautu voltage, sitaip netycia be kronos mano fx5200 sukepus buvo, tai turi macyt ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tevai neperka net paprasto dalyko..... O overclockint GPU imanoma?. Taip bedauzydamas gal motherboards perlust :)

baik ten tik bajeris buvo su dauzymu. :) cia jau kai visa motina nori per puse perskelt tada gali. na uztrumpink vga isejima ant ijungto kompo,turetu nusmigt tik kas nors nezymiai.arba tiesiog sakyk kad reikia kitos video juk gali det ir ant veikiancios lamer video kortos. siaip video korta velgi nieko nepakeis ,jei motina pati senute,kokie kiti duomenys kompo ,na CPU ,ram kiek.

siaip turi but jumperis ant pacios motinos kuris tiesiog disablina onboard video cipa ir jis neveikia.jei zinai tikslu motinos modeli parasyk ,padesim daugiau tada.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.