KypuTeTpaBy

XBOX LIVE CONNECTION PROBLEM.

Rekomenduojami pranešimai

Nu ką žaidžiau sau ramiai ir čia bac, Disconnected from LIVE. Visai kaip 2009 metais lapkričio mėn :) galvojau nejaugi banas?

Pasirodo negali būti, nes kai jungiesi rašydavo kad console is banned, o čia tiesio connection failed.

Galvojau gal routas grybauja, jam taip būna, perkroviau, viskas ok, internetas yra, bandau vėl į livę, vėl nejungia :)

keičiau laidus, tas pats, portai atidaryti, viskas buvo gerai o čia bam ir juoda magija

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

pas mane 99% kaip ir gerai, arba čia MS lūžo, arba banas, arba skynet'as (nors prie ko jie čia, jeigu netas veikia ok, nebent portus uždare)

EDIT:

nu ką problema išsisprendė pati, XBOX LIVE kažkas ebošiną kad visas jų servisas guli:

Nuotrauka

nežinau ar čia jie kažką naujiną, ar čia dėl Crysis demo viskas guli :) bet kiek suprantu atsijungia tam tikrą žmonių dalis, tad jei kam taip bus, nemižkite į balą :)

P.P.S Atrašė man ir patys MAKAI ir labai apgailestavo kad taip įvyko, bet kas įvyko nepasakė, na aš kaip visada turėjau naglūmo parašyti jiems, kad aš labai pergyvenau dėl to, pažadėjo atsiusti kompensacija (nežinau ką, bet tikriausiai 48h gold)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

naglai tu cia issiprasei tos kompensacijos :thumbsup4: man irgi kartais nutinka, tai as isjungiu xboxa ir einu i lauka :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi katais nutinka, tai as isjungiu xboxa ir einu i lauka :)

Ne į temą

made my day :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.