freeburger

Neisiraso i dvd

Rekomenduojami pranešimai

Matau ne vienas turiu sita problema, jau du dvd sugadinau bandydamas dead space 2 isirasyt. Pirma karta nebuvau praleides pro agbx, isirase iki galo, bet idejus i xboxa net nereagavo, kad idetas diskas. Dabar praleidau pro agbx, 80% isirase ir ismete tokia lentele Nuotrauka . Ka daryt, kad normaliai isirasytu? Siunciaus is linkomanijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš savo žinių sprendžiu, kad DVD rom'as kaltas. Error'e net parašyta. :) Aii, koki diską naudojai? Skirtingi buvo, tokie pat?

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš savo žinių sprendžiu, kad DVD rom'as kaltas. Error'e net parašyta. :) Aii, koki diską naudojai? Skirtingi buvo, tokie pat?

abu verbatim, o tai ka, reiskias dvd romui ragas? reikes keist? Redagavo freeburger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kodėl, bet aš paskutiniu metu apie 10 diskų sugadinau rašydamas su imgburn, nė vienas neįsirašė(gaudavau labai panašius error kaip ir tu), šiandien nusprendžiau atsisiųsti kitą softą ir atsisiunčiau "InfraRecorder", paprastą programą, bet iškart įrašė ant 4x. P.s rašiausi minėtajį 'Dead Space 2'

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kodėl, bet aš paskutiniu metu apie 10 diskų sugadinau rašydamas su imgburn, nė vienas neįsirašė(gaudavau labai panašius error kaip ir tu), šiandien nusprendžiau atsisiųsti kitą softą ir atsisiunčiau "InfraRecorder", paprastą programą, bet iškart įrašė ant 4x. P.s rašiausi minėtajį 'Dead Space 2'

galvoju, gal pats iso blogas. Is linkomanijos siunteisi ds2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvoju, gal pats iso blogas. Is linkomanijos siunteisi ds2?

Torrent.lt, bet manau jog tas pats ten bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi sakyciau, kad ISO blogas, bet sake buvo zmoniu kam isirase.

Pvz. torrent.lt yra komentaru, kad veikia, kitiem sako error'a meta, bitgamer.com visiems gerai veikia, hmm...gal atsitiktinumas...

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

su imgburn esu ir as problemu turejas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi sakyciau, kad ISO blogas, bet sake buvo zmoniu kam isirase.

Siunčiausi iš linkomanijos ir viskas puikiai įsirašė :) . Taigi iso kaip ir geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau, bandykit kam neįrašo, įrašymo softą keist, man tai padėjo. Kadangi pas mane senas dvd- rom tai aš padariau išvada, kad sunkiai img burn dirba su juo ir labai kabinas, gal ne tame esmė, bet mano tokia hipotezė :)

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau dar syki irasyti, isjungiau visas resursus ryjancias programas, neleidau kompui uzmigt ir vistiek tas pats gavosi, tai dabar net nezinau ka daryt, ar pirkt nauja dvd-roma, bet jei nusipirksiu ir nepades... na zodziu pasimetes as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma irasimo softa pakeisk man tai padejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau dar syki irasyti, isjungiau visas resursus ryjancias programas, neleidau kompui uzmigt ir vistiek tas pats gavosi, tai dabar net nezinau ka daryt, ar pirkt nauja dvd-roma, bet jei nusipirksiu ir nepades... na zodziu pasimetes as.

Gi sakom, išbandyk naują softą..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.