Muciovas

[Padekit] PlayStation 2 Priedai.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,nusipirkau is draugo papigiai PS2 Fat konsole,taciau turiu tik pacia konsole,nei laidu,nei joystick nebuvo,aisku neapgavo manes as zinojau,kad tik konsole bus :D esu zalias su konsolem,niekada jos neturejau.Taigi ko man reikia,kad pilnai veiktu konsole,ka patartumet,o gal net turit parduoti ar atiduoti koki Joystick,memory card ar ten tuos laidus,nezinau net.

Ar isvis man apsimoka cia viska pirkti? aisku noreciau konsoles,tik as apsimoka cia prikti viska.

Laukiu Atsakymu,pasiulymu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,nusipirkau is draugo papigiai PS2 Fat konsole,taciau turiu tik pacia konsole,nei laidu,nei joystick nebuvo,aisku neapgavo manes as zinojau,kad tik konsole bus :D esu zalias su konsolem,niekada jos neturejau.Taigi ko man reikia,kad pilnai veiktu konsole,ka patartumet,o gal net turit parduoti ar atiduoti koki Joystick,memory card ar ten tuos laidus,nezinau net.

Ar isvis man apsimoka cia viska pirkti? aisku noreciau konsoles,tik as apsimoka cia prikti viska.

Laukiu Atsakymu,pasiulymu. :D

Kiek mokejai uz konsole? Pultas nenaujas originalus butu kazkur 20lt, video laidas iki 10, o memory card gal pavyk tau gauti uz 20lt maciau org skelbiu.lt Jei pasirodytu, kad konsole atrista dar tai apsimoketu investuoti, o jei ne dar tada tau reiktu atsiristi.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iki 100-150lt dar apsimoka investuoti jai atrišta. Jai ne - tai nebelabai apsimoka. O Fisherman tikrai tokias kainas surašė kaip maždaug ir kainuotu. Tai dabar spręsk pats, kaip tau, ar nori tą PS2 turėt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iki 100-150lt dar apsimoka investuoti jai atrišta. Jai ne - tai nebelabai apsimoka. O Fisherman tikrai tokias kainas surašė kaip maždaug ir kainuotu. Tai dabar spręsk pats, kaip tau, ar nori tą PS2 turėt. :D

Dar nereik pamirsti lazerio bukles, nes jei dar lazeris leisgyvis tada geriau jau grazinti tam draugui ir medzioti komplekta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pigiausi variantai, susiveikt mc su joystiq det free mcboot. jei chipo nenori det ir disku naudot tai tada apsimoka dideli piniga padaryt ant ide hdd ir network ir hdd adapterio. ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pigiausi variantai, susiveikt mc su joystiq det free mcboot. jei chipo nenori det ir disku naudot tai tada apsimoka dideli piniga padaryt ant ide hdd ir network ir hdd adapterio. ;/

Labai brangus hdd malonumas butu, abejotu, kad jis skirtu tiek lesu tam ps2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz 20lt nusiprikau as ji :D nezinau ar chipuotas,reiks jo paklausti gal zinos.Na o jeigu nechipuotas tai skaiciau,kad galima programiskai nuchipuoti,zymiai pigiau taip.O seip matau,kad kainos nera aukstos ir apsimoka man cia uzsiimti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz 20lt nusiprikau as ji :) nezinau ar chipuotas,reiks jo paklausti gal zinos.Na o jeigu nechipuotas tai skaiciau,kad galima programiskai nuchipuoti,zymiai pigiau taip.O seip matau,kad kainos nera aukstos ir apsimoka man cia uzsiimti.

Tai softmodinimui a.k.a programiskam atrisimui tau reiks pirma gauti memory card.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.