samsungas12

Problema su pulteliu.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki man vis issijungineja pultelis nors batareikes pilnai pakrautos. Kame reples?

Nežaidžiant išsijungia? Tai normalu. Kai būni neaktyvus, bet X'as įjungtas, tai vistiek išsijungia. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali but kad baterijos pasieke savo ikrovimu/iskrovimu limita ir issikrauna is karto pakrovus, pabandyk su kitom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbūt "nekontačina" (prastas kontaktas). Numetęs nebuvai? gal atsipurtė kas? Nuo kada čia taip pradėjo darytis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano draugui irgi taip yra dėl to kaltas nukritimas dėl vieno nukritimo taip gali būti. Pirk naują pultelį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepirk tu dar naujo pultelio, tagi ir si galima dar sutaisyti jai pats nesugebi tai nunesk pas meistra jis sutvarkys. beto meginai ant kitu bateriju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu buvo stukteltas tai batareikos ne prie ko. Gi parašęs, kad baterija pilna ir parašęs, kad buvo kelis kartus numestas tai va dėl to ir taip yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as sakau, kad kaltos baterijos, nes man irgi taip buvo, pvz zaidziant RDR, atsitrenkus su arkliu i siena iskart pultelis atsijungdavo, meginau vibracija isjungt, vistiek nepadejo, pakeiciau baterijos, viskas eina puikiai. Taigi vienintele iseitis keisti baterijas (Jei nepades, tada nezinau kas per problema :P)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man išsijunginėdavo irgi, pabandyk per settings vibravimą išjungt ir susitvarkyt turėtų :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as sakau, kad kaltos baterijos, nes man irgi taip buvo, pvz zaidziant RDR, atsitrenkus su arkliu i siena iskart pultelis atsijungdavo, meginau vibracija isjungt, vistiek nepadejo, pakeiciau baterijos, viskas eina puikiai. Taigi vienintele iseitis keisti baterijas (Jei nepades, tada nezinau kas per problema :D)

Tai cia RDR bug'as del to atsijunginejimo, kazkam is playmanijos irgi buvo taip, tai del tu bateriju pakeitimo tai cia turbut atsitiktinumas, bet vistiek temos autoriui siulyciau pasikeisti jas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Issijunk vibra per settingus ir spakaina galva bus. Man tas pats budavo, paskui tik suzinojau kame reples, kai per fifa pataikydavau i stanga ir atsijungdavo pultelis. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.