orkas999

Problema su HDD

Rekomenduojami pranešimai

Xbox'as nenuskaito HDD 120Gb. Kai ijungiu Xbox'a rodo, kad nera neivieno profilio. Nueinu i System Settings, paskiau i Memory ir raso, kad HDD Unformatted. Bandziau formatuot ji, parasiau Xbox'o serial number, viskas uzsikrove ir niekas nepasikeite. Ar galima kaip nors tai pataisyti ir kur problema gali buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Originalus HDD, ar dėtas hardas kitas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir nedasuto man, ar tu ji suformatinai? P.S. Jai suformatinai pamegink isardyt ir paziurek ar gerai pajungtas yra t.y. ar gerai kontaktuoja.

Redagavo mockus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panaši problema, tik tiek kad buvo taip: Aš bandžiau xbox žaidimą paleisti ant xbox 360 , visu pirma žaidimą įrašiau į hdd ir tada bandžiau paleisti, tačiau išmetė errora, tada dingo mano profilis, bandžiau susikurti naują, bet neleido ir galiausiai tapo mano hdd unformated ir viskas kitas kaip kad parašyta pirmame poste

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panaši problema, tik tiek kad buvo taip: Aš bandžiau xbox žaidimą paleisti ant xbox 360 , visu pirma žaidimą įrašiau į hdd ir tada bandžiau paleisti, tačiau išmetė errora, tada dingo mano profilis, bandžiau susikurti naują, bet neleido ir galiausiai tapo mano hdd unformated ir viskas kitas kaip kad parašyta pirmame poste

esu turejes problema su pirmo xboxo zaidimo paleidimu ant x360. nepasileisdavo su neoriginaliu hardu ir mesdavo errora (kad reikia parsisiust updeita su emuliacijos failas nors jis kaskart budavo parsiunciamas ir restartinama konsole), nes hardas darytas su senesne hddhackr versija, kuri nesukurdavo particijos su pirmojo xboxo emuliacijos failais. pagooglinau...ir parsisiuntes beroc "partition2" image pajungiau harda prie pc ir ikeliau tos particijos image i harda per xboxexploreri ar kokia ten ta programa. seip turiu kompe visus failus kuriuos naudojau, jei ka - rasyk PM.

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.