make1

Neveikia internetas

Rekomenduojami pranešimai

o ar imanoma ne per kabeli interneta prijunkti nes pas mane tai modemas tai ar galima butu su tokiu i live prisijunkti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaiciau nete apie ta sharinima o tiesiog pvz negalima kaip as dabar pasiemu ta omniconect flasa ir is vieno pc i kita ikisu ir svio o taip i xbox galima ?

ir dar vienas klausimas senden jau baigiasi sitas netas jimsiu erdves gal kas turi toki neta ir jei turit ar veiks ant xbox ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

modema junkt prie boxo galima bet is to 0 naudos nes neveix.. su erdvem galima prisijunk no problem tik reikia visus nustatymus suvest i boxa nes auto neina (erdves gawno nes priristos prie 1pc buna, beto jaigu gyveni toli nuo siustuvo tai nekas + oro salygos itakoja ir t.t bet aisku gerai kai nk geriau nera..) draugas su 1mbps erdviu netu psn naudoja be vargo

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Patikek man geriauses cia varijantas jei ziurint apie pinigus nes pvz zebrai insivest man kainuotu pora tukstanciu, o omniconect nusivyliau saskaitos uz 2men 600lt kur matyta ? mezon ismeginau seip ispradziu sugunde,bet poto pamaciau kad daznai rysio nera tai va lieka erdves skambinom ten jiem tai sake butu greitis apie 1-2mb nes gyvenam netoli nuo siustuvo tai va :) o ar pvz su 1mb netu butu lag labai ?

aciu uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaigu tas 1mbps bus lygu 1mbps tai nebus jokio lago... bet jaigu kai pas mano pazystama erdves 2mbps bet daznai veikia lyk 256kbps tai nu n* toki neta... as kazkada meginau su erdvem 192kbps ir buvo ok lyk ir... :whistling:

Ne į temą

kiek teko susidurt su lag, tai su 4mbps netu breach man labai lagino kazkodel...
:whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.