Moo

Real Racing 2

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Nuotrauka

Taigi Real Racing tesinys: Real Racing 2.

Pats kai atsisunčiau - tikrai labai nustebino po pirmosios dalies. Grafika, normalesnės trasos. O vairavimas "iš salono" tikrai labai geras, viskas labai gerai pekteikta. :)

Tikrai rekomenduoju atisiųsti jai yra galimybė. :)

Parsisiųsti iš štai ČIA.

Nuotrauka

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padaryk screen'u su home + unlock mygtuku ir įmesk čia, noriu pažiurėt kaip atrodo ta išgirta grafika.

tai tu gameplay pati per youtube pazek ir viskas aisku. screenai nieko nesako apie tai kaip zaidimas valdosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padaryk screen'u su home + unlock mygtuku ir įmesk čia, noriu pažiurėt kaip atrodo ta išgirta grafika.

Ne į temą

Kas tas unlock mygtukas? Kartais ne POWER vadinamas? :) Įmesiu, kada laiko turėsiu jai bereik. :)

Kodėl tau pačiam neatsisiuntus jo ir pažaidus, ir pamačius? Bėja - lyginau nuo senesnio žaidimo Real Racing, ir visai pamiršau, kad lošiau ant 3GS, o ne ant iPhone 4. :) My bad. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu gameplay pati per youtube pazek ir viskas aisku. screenai nieko nesako apie tai kaip zaidimas valdosi.

Aš kalbu apie grafika, o ne apie valdyma, pas mane ant 3g neveikia, todėl noriu pažiūrėt kaip antra dalis atrodo iš skrenu, nes jie gan geros kokybės, intikas video sunkiai pas mane krauna ypač full hd. Beje aš ir pats moku naudotis google ir youtube paeiškom, šiaip dėl įdomumo galėtų įkelt savo padarytas ir nematytas nuotraukas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kalbu apie grafika, o ne apie valdyma, pas mane ant 3g neveikia, todėl noriu pažiūrėt kaip antra dalis atrodo iš skrenu, nes jie gan geros kokybės, intikas video sunkiai pas mane krauna ypač full hd. Beje aš ir pats moku naudotis google ir youtube paeiškom, šiaip dėl įdomumo galėtų įkelt savo padarytas ir nematytas nuotraukas.

tai per video matosi puikiausiai grafika irgi, kokios dar nematytos fotkes,zaidimo picu pilnas netas darytu is iPhone 4 .ar jis gali ikelt stebuklingu kokiu tau ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatingėjau ir pora padariau fotkių. :) Bet tai kol vieną foto padarai, tai vienas priešininkas aplenkia... :)

2010 Jaguar RSR XKR GT. :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.