grazhve

Signed 6.35 Pro (HEN) Released! Run 6.35 Pro HEN from the XMB!

Rekomenduojami pranešimai

ar apsimoke pereiti i 6.35 pro hen jeigu pas mane 6.20 hen-c?

Labai apsimoka, as perejau ir nesigailiu, nes dabar 6.35 PRO-B, bent jau man, visus zaidimus paleidzia (net PS1). O ant 6.20 nepaleisdavo Rock Band unplugged ir dar kazkokio (nepamenu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai apsimoka, as perejau ir nesigailiu, nes dabar 6.35 PRO-B, bent jau man, visus zaidimus paleidzia (net PS1). O ant 6.20 nepaleisdavo Rock Band unplugged ir dar kazkokio (nepamenu).

zinai, darai ir rankas tiesias turi ir viskas pasileidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu paisdariou sau 6.35hen pro,gaila kad jame nera vhs menu... gal kas gali paaiskint kaip uzdet hen pro-b? nes ten pas mane foldere yra daug failu

Redagavo prodigy272

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu paisdariou sau 6.35hen pro,gaila kad jame nera vhs menu... gal kas gali paaiskint kaip uzdet hen pro-b? nes ten pas mane foldere yra daug failu

Spaudi SELECT mygtuka ir yra vhs meniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spaudi SELECT mygtuka ir yra vhs meniu

o as ka, start mygtuka spaudziu? nerodo man vhs menu kai select spaudziu, nzn kam yra reikalas... :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu dabar pastaciau sau pro-b ir atsirado vhs menu )))) o ka daro fast recovery?

Redagavo prodigy272

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu dabar pastaciau sau pro-b ir atsirado vhs menu )))) o ka daro fast recovery?

nu va po kiek laiko ir sita issiaiskinsi, nes jau viska pats pasidarei ko klausei. :lol: ner geriau kai pats pasidarai zinok.

beje pro-b jau turi iso loaderi pats, tai gali istrint viska ka naudojai ten iki siol.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va po kiek laiko ir sita issiaiskinsi, nes jau viska pats pasidarei ko klausei. :) ner geriau kai pats pasidarai zinok.

beje pro-b jau turi iso loaderi pats, tai gali istrint viska ka naudojai ten iki siol.

as pastebejau kad turi, tapo daug patogiau nereikia jokiu prometheus arba iso tool'su, bet kazkodel pas mane psx zaidimai nesileidzia... nieakda nebandziau ju lost ant psp, bet dabar sumaniou pabandyt ir neisejna, reikia juos mesti i psp/game folderi, jo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebandei nupachint? mano gidas yra forume kaip pachint zaidimus. ne100% bet gal padetu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.