bolton

PS2 is USA ar veiks?

Rekomenduojami pranešimai

situacija tokia. ps2 pirkau amerikoj, dabar esu lietuvoj. man nepaleidzia jokiu kompaktu, iskyrus pirktus usa, nei orginaliu europiniu. tai va, as sumasciau isideti cipa, noreciau suzinoti kur geriausiai vilniuje ji detis, noreciau geresnio ir kiek jis kainuos? klausimas is vis: ar cipina amerikos rinkai skirtus ps2? tai va. o aktualiausias dalykas, jei galima cipinti ji, tai ar po chipo man veiks irasyti zaidimai i dvd butent ant sito cipinto ps2 skirto amerikos rinkai. gal ir sudetingai cia visko priklausinejau, bet jei kas galite, prasau man atsakyti. dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

situacija tokia. ps2 pirkau amerikoj, dabar esu lietuvoj. man nepaleidzia jokiu kompaktu, iskyrus pirktus usa, nei orginaliu europiniu. tai va, as sumasciau isideti cipa, noreciau suzinoti kur geriausiai vilniuje ji detis, noreciau geresnio ir kiek jis kainuos? klausimas is vis: ar cipina amerikos rinkai skirtus ps2? tai va. o aktualiausias dalykas, jei galima cipinti ji, tai ar po chipo man veiks irasyti zaidimai i dvd butent ant sito cipinto ps2 skirto amerikos rinkai. gal ir sudetingai cia visko priklausinejau, bet jei kas galite, prasau man atsakyti. dekui

Ne į temą

Jei nepaslaptis - kaip išsprendei 110v/220v klausimą? ar užteko paprasto perėjimo už 3lt ar teko pirkt kokį gudresnį?
Redagavo shinshilas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.