TeD

Psp 2003 5.50 GEN-D3 pagalba

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,jau iš temos pavadinimo supratot,koks mano psp ir kokia jo versija,susidūriau su tokia problema,kad bandau suupgradint į 6.20 CFW,bet kai paleidžiu 6.20 OFW,rašo,kad mano versija 9.90,ir negaliu įrašyti senesnės versijos,ką daryt? Aš noriu pasidaryt 6.20 TN (hen),na laukiu atsakymo,dėkui už pagalbą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,jau iš temos pavadinimo supratot,koks mano psp ir kokia jo versija,susidūriau su tokia problema,kad bandau suupgradint į 6.20 CFW,bet kai paleidžiu 6.20 OFW,rašo,kad mano versija 9.90,ir negaliu įrašyti senesnės versijos,ką daryt? Aš noriu pasidaryt 6.20 TN (hen),na laukiu atsakymo,dėkui už pagalbą :lol:

nu sep pas mane gend3 bandant ofw paleisti tapaty mesdavo, bet prome3 irase be problemu, o aplamai kam tau 6,20, sep ir 5.50prome3 paleidzia visus game, o update tam ir daromi kad naujus game paleistu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sep pas mane gend3 bandant ofw paleisti tapaty mesdavo, bet prome3 irase be problemu, o aplamai kam tau 6,20, sep ir 5.50prome3 paleidzia visus game, o update tam ir daromi kad naujus game paleistu!

seip jau yra zaidimu kuriu nepaleidzia ir prome 3.tam yra prome 4 bet lygtais maciau tik ant 2000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma problema jau susitaisiau . bet atsirado dar viena. bandau paleisti prometheus iso loader, ismeta krovimosi fona ir restartoujasi . gal galit padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.