Myndazas

Patarkit,nepaleidzia zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,irasiau 10 zaidimu ir is ju 5 neveikia,labai nervina tokie dalykai. Mano flash versija tikriausiai 1.61 nes flashinta 2010.04.23

Neveikia zaidimai tokie kaip, ufc 10, cod:black oops, mortal kombat vs dc, Star Wars The Force Unleashed, fifa 11.

Kai idedu kompakta galiu daryt tik 'open try'

Dekui uz zinias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na viska tvarkingai rasiau,per img burn,diskai verbatimo,neissivaizduoju kas gali but,bandziau ir su dvd iso paleist,nepadejo. Gal pries rasant patchint reikia? Tiesa sakant apie pachinima nieko nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istrink imgburn ir yrasyk per nauja,man tas buvo sugadinau pora dvd dl,perases per nauja iskepiau pora blynu-veikia-rasau pirmu greiciu,visada nuvalau lazery su valomu discu-gal pades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pabandysiu,va dar irasiau spider man ta naujausia,idedu viskas normaliai tipo,play game ir disc is unreadeble,pabandysiu i hard irasyt ir is jo paleist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pabandysiu,va dar irasiau spider man ta naujausia,idedu viskas normaliai tipo,play game ir disc is unreadeble,pabandysiu i hard irasyt ir is jo paleist.

Jeigu rašo disc is unreadable, tai bus kompo dvd lazeris pavargęs, tiesiog neprasiskverbia į antrą sluoksnį. Man tas pats buvo, kai Dirt 2 bandžiau įsirašyt. Paleidžia žaidimą, iki kažkurios vietos eina, o po to išmet, kad unreadable :lol:. Siūlyčiau įrašymui naudot kuo naujesnį recorderį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei nepaleidzia visu paskutiniu rasytu tai lazeris kaip sake pavargo ir pasiilsejimas nepades :) ,nebent i gera sanatorija issiusk pailset, jis bus ok dar nebent rasyt DVD paprastus bei CD,kaip sakoma pensija.pavargo jau.

jei kai kuriuos skaito ,kitus ne,tada blogi patys diskai gal. patart nelabai cia yra tau ka is tikro. na taip patart kad viskas pasitaisytu tai jau niekas nepatars. nuo liezuvio malimo dar nieks nepasitaise kiek zinau, tik dar daugiau pareina saibom. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.