sqll

neberodo filmu po update

Rekomenduojami pranešimai

buvau isidejes assasins creeda naujausia uzupdatino bet ijungus filma nerodo nieko juodas ekranas. kame reples?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fw updeitino? Atrištas tavo X'as taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo flashintas bet seniau, to naujo dar ner... nzn ka ten updatino ta dashboarda atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu turi galimybe, istrink ta Optional Media Update ir pasijunk i live, tada parsisiusk kita.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo flashintas bet seniau, to naujo dar ner... nzn ka ten updatino ta dashboarda atrodo

tai ka nematai ar dashbordas pasikeite, naujas dashas istrina visu optional media update ir viska kas buvo iki tol ir tada kai idedi filma turetu vel per nauja siust. esme kad jei nera update ir tu esi live,jis pasijungs ir parsius, jei yra update ir filma paleidzia bet judas ekranas reiskia filmas netinka, dek kita. juk nevisus kodekus ima tas xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai yra išimtis - t.y. aš. Man buvo kaip:

iXtreme 1.60 turėjau, ėjau į Live, gavau kodekus, gavau flag'ą. Toliau atnaujintas į iXtreme LT+, atnaujintas į kicent dashboard. Kodekai liko, skaito avi, mp4 video.

Kaip čia man taip nuskilo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodekai siaip lieka, tik vistiek nepaleidzia filmu... Man buvo tas pats, kad filmu nebeskaite.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.