SilentMove

PS3 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Na jau yra keli užbaninti, aš tai disablinau network connection ir laukiu kitų naujienų, tikiuosi kaip ir ant xbox išeis naujų cfw su laikinom apsaugom nuo bano :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Report: PSN hacked, custom firmware could pose security risk to users

Nuotrauka

trumpai tariant jei naudoji butent CFW ir nori naudotis PSN ir moket uz kazka kreditke tai labai rizikuoji kad kiti hackeriai gali gana lengvai tavo duomenis nukniaukti butent jei tu su CFW, su OFW viskas ok daug maz. nes CFW jau kaip ir pati neturi jokiu apsaugu,ir aisku nesuteikia tau ju, jei tu vis del to dar su CFW nori naudotis PSN ir pirkti kazka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, noriu isirasyti kmeaw, bet pries tai reikia atsinaujinti i originalu 3.55, bandant atsinaujinti visada meta error ir raso data corupted. gal kam yra taip buve? teko skaityt forumose, kad dazniausiai taip atsitinka po downgrade is 3.55 i 3.41, butent taip pat mane ir buvo daryta. ACIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, noriu isirasyti kmeaw, bet pries tai reikia atsinaujinti i originalu 3.55, bandant atsinaujinti visada meta error ir raso data corupted. gal kam yra taip buve? teko skaityt forumose, kad dazniausiai taip atsitinka po downgrade is 3.55 i 3.41, butent taip pat mane ir buvo daryta. ACIU

Ar naudojai kokį nors JailBreak Dongle su 3.55 ar 3.56 spoof'u?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera diena visiems. Iskarto atsiprasau netrumpa laika nesekiau cia naujienu ir dabar atejas skaitinejau del nulauzimu bet taip ir nesupratau. Pas mane 3.50versija kaip nulauzt kad eitu zaidimai piratiniai? jai kam nesunku papasakokit dekingas tikrai busiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera diena visiems. Iskarto atsiprasau netrumpa laika nesekiau cia naujienu ir dabar atejas skaitinejau del nulauzimu bet taip ir nesupratau. Pas mane 3.50versija kaip nulauzt kad eitu zaidimai piratiniai? jai kam nesunku papasakokit dekingas tikrai busiu :D

Eik į šios temos 12 puslapį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va pas mane tas pats.Esu is 3.55 pasidares downgrade i 3.41.Dbr jei per playstation menu bandau padaryt upgrade i 3.55 meta "data corrupted".Jei per recovery menu praso 3.56 ar naujesnio softo :D

Redagavo armandasa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va pas mane tas pats.Esu is 3.55 pasidares downgrade i 3.41.Dbr jei per playstation menu bandau padaryt upgrade i 3.55 meta "data corrupted".Jei per recovery menu praso 3.56 ar naujesnio softo :D

per recovery bandziau, armandai pas mane ta pati istorija, per recovery sako tik 3.56 ir naujesne, per recovery pas mane net neranda softo kad yra flasche. Redagavo juliukazzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus kazkokia moded 3.41

When downgrading a 3.55 PS3 to 3.41, You must use a Modded 3.41 which the PS3 see's as 3.56. If you try to update this Modded 3.41 to say 3.55 in the future, It will give you a error meaning that your pretty much stuck there unless sony release's a update higher than 3.55. But this new update by sony may not allow you to downgrade or even worse, Disable modding (for awhile ).

Darau viska pagal si gida,tai manau turetu tuoj viskas buti tvarkoj:

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17845#axzz1EVqoj7Kv

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus kazkokia moded 3.41

When downgrading a 3.55 PS3 to 3.41, You must use a Modded 3.41 which the PS3 see's as 3.56. If you try to update this Modded 3.41 to say 3.55 in the future, It will give you a error meaning that your pretty much stuck there unless sony release's a update higher than 3.55. But this new update by sony may not allow you to downgrade or even worse, Disable modding (for awhile ).

Darau viska pagal si gida,tai manau turetu tuoj viskas buti tvarkoj:

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17845#axzz1EVqoj7Kv

kad sitas budas tinka tik FATAMS, SLIMAMS netinka, o pas tave koks? Redagavo juliukazzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad sitas budas tinka tik FATAMS, SLIMAMS netinka, o pas tave koks?

Pas mane FATAS ir yra :D Na bet beda jau aiski.Tik turesi surasti kaip isspresti ant SLIMO.Man gidas suveike,jau turiu 3.55.

Redagavo armandasa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.