SilentMove

PS3 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Tai as ne apie tai man idomu kodel sony nebanina tu kas losia PSN su CFM. netaip supratai.

Sony bejege pries CFW, nes nemato ir labai abejociau ar banins, nes sony pries daugeli PS3 vartotoju yra pasisike atimdami galimybe naudotis linux'ais, todel daugelis naudoja CFW del galimybes naudotis linux programa Redagavo Fake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekaip nesuvokiu, ką jus darot omg? Kam tas Geohot ant Waninkoko? Juk waninkoko ir taip turi viską ką Geohot'as turėjo ir dar daugiau. O šiaip reikia blackb0x FTP 1.2 atsisiųst kuris tinka Waninkoko CFW, jį įjungt, prisijungti per PC programą FileZilla ir kelt žaidimus į dev_hdd0/GAMES/ ir paleisti su Rogero manager, jokių .pkg ar kitų nesamonių

Nes as kai isinstaliavau geohot supratau veliau kad jis ant piratiniu geimu neveikia tipo, tik ant homebrew :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavote galimybe zaisti Piratinius zaidimus, paskiau isnaglejote ir dar Online norite zaisti. Man pasiskaicius kazkokia virsune. Kam cia bedavoti kas ka gavo? Bet kokiu atveju jeigu jau keiciate OFW i sukurta hakeriu, tai pamirskite apie Online. Vistiek sony atras buda. Ten juk ne 10 zmoniu dirba. Kai atras ir uzdes uzkarda. Nors ir yra dabar galimybe losti online, as to nedaryciau, kad viena diena imciau ir pamatyciau paveiksliuka kuri imete Fake.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemato kas turi CFW. Iesko budu turbut, pvz dabar apejom ta 3.56 update, tai jiem ir vel s gavos :)

Jei tu apie internetą, tai apėjom labai trumpam. Maximum 1sav., nes po to Sony ištrins tą DNS ir viskas, bus Offline 3.55 arba update į OFW jei interneto norėsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,cia daug skaiciau ir vistiek neradau gero atsakymo. as isirasiau kmeaw ir gaia manageri, pakolkas dar neiv vieno zaidimo nepasileidau, tie kurie buvo vidiniame hdd nuo seniau tai pat nepasileidzia nes raso eboot,bin not found. db keliu dead space 2. tai ar dar reik ko papildomai? zaidimus keliu i laun123/gamez folderi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,cia daug skaiciau ir vistiek neradau gero atsakymo. as isirasiau kmeaw ir gaia manageri, pakolkas dar neiv vieno zaidimo nepasileidau, tie kurie buvo vidiniame hdd nuo seniau tai pat nepasileidzia nes raso eboot,bin not found. db keliu dead space 2. tai ar dar reik ko papildomai? zaidimus keliu i laun123/gamez folderi.

Kokį Gaia instaliavai? Nes ten yra BDRIPS, GAMEZ ir GAMES instalai. Tie pavadinimai rodo kur eis žaidimas. Jei GAMES sakykim, tai žaidimą reikia kelti į dev_hdd0/GAMES/ folderį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki , norejau paklausti jeigu isirasau CFW panorus eis grazinti i firmine fw kuri buvo priestai? ir su kuriuo CFW veikia gta iv multiplayer?

Redagavo zdarov

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

instaliavau GAMEZ ,nes pas mane buvo jau sukurtas gamez folderis nuo JB laiku,hdd0/game/laun12345/GAMEZ. tai db reik perkurt ir kelt hdd0/GAMEZ ? ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

instaliavau GAMEZ ,nes pas mane buvo jau sukurtas gamez folderis nuo JB laiku,hdd0/game/laun12345/GAMEZ. tai db reik perkurt ir kelt hdd0/GAMEZ ? ar kaip?

Tuomet kelk į dev_hdd0/GAMEZ/

sveiki , norejau paklausti jeigu isirasau CFW panorus eis grazinti i firmine fw kuri buvo priestai? ir su kuriuo CFW veikia gta iv multiplayer?

Eis per recovery mode. GTA turėtų veikti su Kmaew, Waninkoko be problemų manyčiau, šiandien pats pabandysiu vėliau GTA 4 su Kmaew'u

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuomet kelk į dev_hdd0/GAMEZ/

Eis per recovery mode. GTA turėtų veikti su Kmaew, Waninkoko be problemų manyčiau, šiandien pats pabandysiu vėliau GTA 4 su Kmaew'u

alpino butu labai saunu jeigu pabandytum lauksiu tavo posto pabandymo , nes noris tuos likusius trofejus online susirinkt o su ps3 zadu tik gta 4 ir episodus zaisti , kitus zaidimus kurie mane domino perejau CFW isirasysiu tik del gta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

alpino butu labai saunu jeigu pabandytum lauksiu tavo posto pabandymo , nes noris tuos likusius trofejus online susirinkt o su ps3 zadu tik gta 4 ir episodus zaisti , kitus zaidimus kurie mane domino perejau CFW isirasysiu tik del gta :)

Veikia viskas kaip turi būti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry nenoriu uzknist nu bet vistiek forumuose neradau, nzn gal as aklas lol. Dbr pasistengsiu kuo trumpiau parasyt, Turejau Geohot, bet suzinojau kad waninkoko veikia ant piratiniu geimu, tj ji isirasiau, turiu rogero manager, turiu blackbox, per filezilla atsidariau bet dev_hdd0/game/ nera LAUN12345, ji reikia paciam sukurt ar kas? Ir tai turbut dar vienas tupas klausymas bet kodel reikia daugeliui geimu pkj failu? O apie eboot tuoj pasiskaitysiu placiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik kitam forume rasiau gida. Sorry uz klaidas, greit rasiau, nes dar matkes nd keli puslapiai ;/

Ka man daryt? Man meta Error, kai bandziau zaidima irasyt per Install Packages Files... Mano Wutangrza CFW.

Ka man daryt? Man meta Error, kai bandziau zaidima irasyt per Install Packages Files... Mano Wutangrza CFW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki pagalbos kas nors

taip isirasiau kmeaw cfw 3.55 viskas kaip ir gerai bet is kokiu 10 graju uzkrove gal 2 kitus lyg ir pande atidaryti bet parodydavo minute intro ir juodas ekranas

kitus tai is viso nieko tik juodas ekranas

dabar isirasiau wutangrza viska tvarkingai kaip parodyta bet man is viso net gaia manager neatidaro juodas ekranas i vsio

gal dar bandyti kokia kita? patarkit kas nors ka daryt

dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki kame problema.isirasiaua kmeaw 3.55 ir gaia manager ,isirasiau i flasha zaidima bet gaia manageris jo nepaleidzia,kitaip sakant isvis jo nemato.ir ps meniu zaidimu direktorijoj to zaidimo irgi nemato..kame galetu but problema.flashas fat32.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.