SilentMove

PS3 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Na va šiandien ir aš pagaliau prisijungiau prie jūsų būrio įsigydamas PS3. Tai vat noriu paklausti, kaip sužinoti kokia CFW pas mane įrašyta? Pirkau iš skelbimo ir pamiršau paklausti kokia CFW įrašyta,o dabar dėl vieno "šūdelio" žmogaus trugdyti nesinori :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va šiandien ir aš pagaliau prisijungiau prie jūsų būrio įsigydamas PS3. Tai vat noriu paklausti, kaip sužinoti kokia CFW pas mane įrašyta? Pirkau iš skelbimo ir pamiršau paklausti kokia CFW įrašyta,o dabar dėl vieno "šūdelio" žmogaus trugdyti nesinori :)

Eik į system information tarp PS3 settings, turėtų rodytų versiją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo žinau, mano PS3 fw versija yra 3.55, bet nežinau kokia CFW Kmaew ar wanikoko ar dar koks kitas briedas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo žinau, mano PS3 fw versija yra 3.55, bet nežinau kokia CFW Kmaew ar wanikoko ar dar koks kitas briedas :)

Darai restore į 3.55 OFW, o tada rašai savo norimą CFW ir tiek. Žinosi, kokią CFW turi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dėkui už atsakymą, bet jau pats sugebėjau išsiaiškinti, kokia pas mane CFW įrašyta - Kmaew :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isleistas naujas spoofas, kurio pagalba gali pasidaryt, kad rodytu, kad ir v9.90 (aisku gali niekada neiseit downgradint). Su juo nei zaidmu negalesi zaist, kurie reikalauja didesnes versijos nei 3.55 nei seip nieko gero, tiesiog galesi kurt tokius video ir pries draugus pasimaivyt :thumbup:

velniava :grt:(( taip noriu papirataut :D((( Cia durnas klausimas orinis toks RESTORE FACTORY settings ar kaip ten... istrins viska iki originalumo bet versija paliks tokia kokia yra ane? (durnelio viltis)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

velniava <_<(( taip noriu papirataut :)((( Cia durnas klausimas orinis toks RESTORE FACTORY settings ar kaip ten... istrins viska iki originalumo bet versija paliks tokia kokia yra ane? (durnelio viltis)

Firmware liks toks pat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kogero šį video daug kas matėte, tačiau mane sudomino tai, kad yra linkas ir komentaruose rašo, kad tai tikra. Ką jūs manot?

P.S.

Uzdetas slaptazodis, o kad ji gautum reikia vykdyti surveys. Tik dabar pamaciau.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galvoju gal bandyt isirasyt sita cfw bet bijau kad veiktu tik man viskas :/

Nu tai jei raso visi kad tikra pabandyk :D ar tu nori kad kas nors uz tave viska padarytu? :thumbsup4: arba yra trecias variantas. praleis pora valandu (ar 10 min) prie GOOGLE ir padaryt isvada ar tai fake ar ne ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galvoju gal bandyt isirasyt sita cfw bet bijau kad veiktu tik man viskas :/

:thumbsup4: Gavloji per menesi nuo to video ikelimo joki patikimi puslapiai nebutu issiaiskine, kad tikras dalykas cia yra? Ausktesnes CFW nei 3.55 iki dabar viesai nera isleistos, geriausiu atvejo spoofai yra, bet is ju naudos irgi jokios. Rasykis jeigu taip nori, bet man atrodo, kad cia tiesiog 3.60 OFW bus ideta ir galesi verkt tada jau ;]

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.