SilentMove

PS3 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane FATAS ir yra :grt: Na bet beda jau aiski.Tik turesi surasti kaip isspresti ant SLIMO.Man gidas suveike,jau turiu 3.55.

Tai padėkok tada. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal atsirastu geras zmogus kuris man sutvarkytu kad veiktu zaidimai parsiusti? ps3 atsivezciau iki jusu skoloi tikrai neliksiu. pats bijau daryt nes nelabai suprantu kaip kas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal atsirastu geras zmogus kuris man sutvarkytu kad veiktu zaidimai parsiusti? ps3 atsivezciau iki jusu skoloi tikrai neliksiu. pats bijau daryt nes nelabai suprantu kaip kas

Ne į temą

:dribble::) :) ... Bent jau alaus pastatytum

EDIT: sorry ne taip supratau, tavo pasakymą :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau kas cia juokingo? tai butent taip ir parasiau ,kad skoloi neliksiu zmogui atsilyginsiu. :dribble:

Ne į temą

Ok tada, ne taip supratau :) Kažkaip man atrodo kai žmonės sako "skoloj neliksiu", jie turi omeny, kad neturės atsilyginti.

Šiaip ps3 yra labai lengva nusilaužt, nesuprantu ko tu ten nesupranti ir bijai ?

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok tada, ne taip supratau :dribble: Kažkaip man atrodo kai žmonės sako "skoloj neliksiu", jie turi omeny, kad neturės atsilyginti.

Šiaip ps3 yra labai lengva nusilaužt, nesuprantu ko tu ten nesupranti ir bijai ?

Ne į temą

zmogus siaip normaliai klausia ar kas gali padet. o ne pasiulymu laukia cia. beje alkoholio manau nelabai gerai siulyt statyt ar ka kita daryt, jei gerai nezinai ar asmuo pilnametis aplamai yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zmogus siaip normaliai klausia ar kas gali padet. o ne pasiulymu laukia cia. beje alkoholio manau nelabai gerai siulyt statyt ar ka kita daryt, jei gerai nezinai ar asmuo pilnametis aplamai yra.

Ne į temą

Aš simboliškai, perkeltine esme panaudojau alų, juk nesakysiu "bent jau milkos pastatytum" ... Taip, pripažįstu, ne taip supratau tą pasakymą "Skoloj neliksiu" ir labai atsiprašau, kad taip išsireiškiau ir aš žmogui noriu padėti suprasti tai, kad ps3 nulaužimas yra lengva kaip 2x2 ir kad jis pats jį lengvai gali nusilaužti, tik nereikia tingėti pasidomėti :dribble:
Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, noriu isirasyti kmeaw, bet pries tai reikia atsinaujinti i originalu 3.55, bandant atsinaujinti visada meta error ir raso data corupted. gal kam yra taip buve? teko skaityt forumose, kad dazniausiai taip atsitinka po downgrade is 3.55 i 3.41, butent taip pat mane ir buvo daryta. ACIU

o SLIM eina kanors padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, noriu isirasyti kmeaw, bet pries tai reikia atsinaujinti i originalu 3.55, bandant atsinaujinti visada meta error ir raso data corupted. gal kam yra taip buve? teko skaityt forumose, kad dazniausiai taip atsitinka po downgrade is 3.55 i 3.41, butent taip pat mane ir buvo daryta. ACIU

Pabandyk suformatuot flash'ą ir iš naujo įkelt PS3UPDAT.PUP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slim ar Fat cia skirtumo nera rasant CFW. updeitint megini per recovery menu ar per XMB ?. pamegink per kita jei per viena neduoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk per recovery menu.Jei ten prasys softo 3.56 ar velesnio,bus ta pati beda kaip pas mane.Downgradinant i 3.41 busi isirases kazkoki moded softa.Tai reikia dar karta downgradint i koki zemesni OFW ir tada jau leis upgradint i aukstesnius.As naudojau sita gida ir viskas suveike:

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17845#axzz1EmwgJjZ9

Tik cia raso,kad SLIMAMS netinka.Bet jei forumieciai sako,kad nera skirtumo tarp FATU ir SLIMU,tai turetu ir tau sis gidas suveikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk per recovery menu.Jei ten prasys softo 3.56 ar velesnio,bus ta pati beda kaip pas mane.Downgradinant i 3.41 busi isirases kazkoki moded softa.Tai reikia dar karta downgradint i koki zemesni OFW ir tada jau leis upgradint i aukstesnius.As naudojau sita gida ir viskas suveike:

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17845#axzz1EmwgJjZ9

Tik cia raso,kad SLIMAMS netinka.Bet jei forumieciai sako,kad nera skirtumo tarp FATU ir SLIMU,tai turetu ir tau sis gidas suveikt.

del downgrade tai bet koks downgrade eina tik fatam siaip. tai jei jau jis dare anksciau tai matyt ne slima turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.