SilentMove

PS3 CFW

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, man vistiek neveikia. Susitvarkiau ta update failiuka, kuri reikia kelti i C:, lyg ir susitvarkiau su CA24.cer, Bet vat nesusitvarkau su IP :/

Gal padesit kas? :)

Va ka rodo modemo nustatymuose:

Name: DSL WAN

Status: Connected

IP Address: 78.58.199.43

Subnet Mask: 255.255.192.0

Default Gateway: 78.58.255.254

DNS Server 212.59.1.1

212.59.2.2

O programa ps3 DNS tai rodo, kad mano IP 192.168.11.1

Tai isvis dabar pasimetes, kur ir koki man ip vest? Nes keleta bandziau, neveike. Tiesa, tame ps3 dns su vienu ip rase, kad redirecting, bet PSN vistiek neveike. Vis mete error'a...

Help please!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

IP Address: ivedi PS3 IP

Subnet Mask: 255.255.255.0

Default Gateway: Ruterio IP, paprastai buna 192.168.1.1

DNS Server IP tavo PC

DNS IP tavo ruterio

Išjunk firewall antiviruse ir junkis prie PSN :), visa tai turi daryti PS3 interneto nustatymuose.

Redagavo MarT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kodel neina instaliuot .pkg failu is "Install package file" katalogo?

meta vis sita error 8001002A

WANINKOK CFW 3.55 tvarkingai susinstaliavo :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurejus videu, supratau kad nieko lengviau nera ;DD

ir siaip nesamoninga nuoroda

Redagavo SoulMak3r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Bandziau nusilauzt savo PS3 senuoju budu.Is 3.55 padariau downgrade i 3.41.Ir uzmaciau,kad jau nebereikia jokiu donglu.Taigi bandau naudotis gidu is 12 psl.Usb susikuriau folderi PS3,ten UPDATE ir i vidu irasau faila PS3UPDAT.PUP kuri radau tam gide.Bet iejus i recovery menu man raso:

No applicable update data found.Conect storage that contain data 3.56 or later ...

Gal kas zino kodel neleidzia man 3.55 dbr isirasyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Bandziau nusilauzt savo PS3 senuoju budu.Is 3.55 padariau downgrade i 3.41.Ir uzmaciau,kad jau nebereikia jokiu donglu.Taigi bandau naudotis gidu is 12 psl.Usb susikuriau folderi PS3,ten UPDATE ir i vidu irasau faila PS3UPDAT.PUP kuri radau tam gide.Bet iejus i recovery menu man raso:

No applicable update data found.Conect storage that contain data 3.56 or later ...

Gal kas zino kodel neleidzia man 3.55 dbr isirasyti?

pasitikrink tiksliai kokia turi fw versija per ps3 menu,jei tikrai zemesne nei 3.55 tai pilnai daryk update is flasho. bet netgi padarius update i 3.55 ,veliaudarant sekanti update i CFW ps3 raso Conect storage that contain data 3.55 or later . taigi negali prasyt 3.56 jei tokios neturi jau irases. is ko iseina isvada kad matyt jau turi. YAY. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitikrink tiksliai kokia turi fw versija per ps3 menu,jei tikrai zemesne nei 3.55 tai pilnai daryk update is flasho. bet netgi padarius update i 3.55 ,veliaudarant sekanti update i CFW ps3 raso Conect storage that contain data 3.55 or later . taigi negali prasyt 3.56 jei tokios neturi jau irases. is ko iseina isvada kad matyt jau turi. YAY. :cheers:

Nu ps3 menu man ir rodo,kad 3.41 turiu.Nes kai cia viska bandziau,tai 3.56 dar nebuvo pasirodzius.Padariau upgrade i 3.55 tada downgradinau i 3.41.Ir kazkaip apleidau ta reikala.Dbr uzmaciau si foruma ir bandziau daryti viska pagal gida.Tai kazin kodel is manes to 3.56 praso :/ Turbut reiks laukt kol 3.56 CFW atsiras?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ps3 menu man ir rodo,kad 3.41 turiu.Nes kai cia viska bandziau,tai 3.56 dar nebuvo pasirodzius.Padariau upgrade i 3.55 tada downgradinau i 3.41.Ir kazkaip apleidau ta reikala.Dbr uzmaciau si foruma ir bandziau daryti viska pagal gida.Tai kazin kodel is manes to 3.56 praso :/ Turbut reiks laukt kol 3.56 CFW atsiras?

tai gal online pasijunges esi kartais. todel ir nori naujausios nes tokia aptinka nete. o siaip jei garantija kad rodo per ps3 menu 3.41 , tai laisvai daryk update i orginalia 3.55 , juk USB flashe turi butent 3.55 update ane? gal bloga atsisiuntei ,siusk is kitur ta OFW 3.55 , mesk i USB flasho PS3/UPDATE/ir daryk updeit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks kvailas klausimas gal, bet as naujokas lauzime... tai sony su 3.56 visai atkirto cfw ar tik online jau nebepazaisi? ta prasme visai nebeisirasys 3.55 kmeaw? nes man tas online kaip ir neaktualu

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai video su visais paaiskinimais:

Is

galite parsisiusti viska kas susije su nulauzimu is sio video ir labai perspektyviu failu "fuckPSN". Gero visiems grajaus PSN'e Redagavo Fake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks kvailas klausimas gal, bet as naujokas lauzime... tai sony su 3.56 visai atkirto cfw ar tik online jau nebepazaisi? ta prasme visai nebeisirasys 3.55 kmeaw? nes man tas online kaip ir neaktualu

Su 3.56 NENUSILAUŠI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.