balcitom

Dėl LIVE (visi būtini klausimai)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pas mane konsolė flashinta į LT+ 1.1 (bus savaitgalį) ir rošiuosi pirkti LIVE 3mėn. Taigi užduosiu kelis klausimus.

1. Kada ir kaip galiu gauti BAN?

2. Ar ten tiesa, kad jeigu paleidi naują žaidimą ankščiau negu jį išleidžia gauni BAN (tipo patikrina history ar ką ten)?

3. Aš nepaleidau nei AC:B, nei NFS:HP ir neturiu to Kinect dashboard, tai BAN tikimybė mažesnė? (kolkas pas mane LT cfw)

4. Jeigu aš COD: BO pasileidau kaip ir visi tą pačia dieną kaip jis pasirodė torrentuose (prieš jo paleidimą) ar aš gaučiau BAN jį žaisdamas?

5. Iš kur Lietuvoje geriausiai pirkti LIVE (pigiausiai)?

Dėkui, buvau uždavęs šiuos kalusimus ir D.U.K apie Xbox, bet niekas neatsakė.

Ar kas galit padėti? 5 klausimo nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, pas mane konsolė flashinta į LT+ 1.1 (bus savaitgalį) ir rošiuosi pirkti LIVE 3mėn. Taigi užduosiu kelis klausimus.

1. Kada ir kaip galiu gauti BAN?

2. Ar ten tiesa, kad jeigu paleidi naują žaidimą ankščiau negu jį išleidžia gauni BAN (tipo patikrina history ar ką ten)?

3. Aš nepaleidau nei AC:B, nei NFS:HP ir neturiu to Kinect dashboard, tai BAN tikimybė mažesnė? (kolkas pas mane LT cfw)

4. Jeigu aš COD: BO pasileidau kaip ir visi tą pačia dieną kaip jis pasirodė torrentuose (prieš jo paleidimą) ar aš gaučiau BAN jį žaisdamas?

5. Iš kur Lietuvoje geriausiai pirkti LIVE (pigiausiai)?

Dėkui, buvau uždavęs šiuos kalusimus ir D.U.K apie Xbox, bet niekas neatsakė.

Ar kas galit padėti? 5 klausimo nereikia.

1. Ismincius tau pasakys, o seip niekas nezino!

2. Niekas tavo history patikrint negales jei tu nesedi xbox live kadangi, xboxas batareikos neturi ir laiko neissaugo.

3. Jei pas tave palaiko A.P25 ir tu jungses ne su LT+ (Paleidus zaidima su A.P25 gausi bana live zaisdamas be LT+)

4. Irasyta diska imesk i pc atgal ir abgx checka paleisk (jei viskas praejo, viskas gerai)

5. Ebay.co.uk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, tau labai! Jau rytoj (galbūt jau šiandien) nuvešiu perflashins ir jau šiandien gausiu LIVE. (party) <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Kada MS dalins banuns masiškai niekas nežino

2. Jei žaidimą paleidi anksčiau laiko, bano negausi, tokiais veiksmais tu priartini save prie to, kad tikriausiai būsi užflagintas (pažymėtas) ir busi pirmas sąraše tarp tų kurie bus pašalinti iš live. Microsoft visada žino ką tu žaidi, kai tik įjungsi konsolę prie LIVE.

3. Jei tavo konsolė flashinta - tikimybė gauti baną vienoda su bet kokių FW. Flashinti konsolė tai jau MS taisyklių pažeidimas

4. Jau atsakiau į tavo klausimą

Kad nebūtų tokių kvailų klausimų, siūlau naudoti programą ABGX. Programa parodo kada saugų pradėti lošti tam tikrą žaidimą, jei tuo ne esi tikras.

http://www.playmanija.net/xbox-360/p2003_a...3_glossaryid/11

Dėl bano nebijok, jei gausi, tai patikėk manim gausime mes visi <_< O kol kas, tikrink žaidimus ir aišku reikia naujinti firmware

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kazkai viskas ramu :) bus nebus banu bangos ? Gal pirktis GOLD :rolleyes: Nes uzknia kad beveik viskam reiki gold membo, oj tie Microsoft :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gausi ban tuomet kai Naglis Šulija parašys prie tavo zodiako "šiandien jus paliks labai geras draugas".
O šiaip tai jau nieks nežino. Bus banų banga tai ir gausi. O jei nežaidei žaidimų prieš jų išleidimą tai lyg ir neturėtum gaut. Jei tų naujesnių žaidimų su AP25 nepaleidai tai ir negausi. Su LT tai gali nebijot ir į live jungtis dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gausi ban tuomet kai Naglis Šulija parašys prie tavo zodiako "šiandien jus paliks labai geras draugas".
O šiaip tai jau nieks nežino. Bus banų banga tai ir gausi. O jei nežaidei žaidimų prieš jų išleidimą tai lyg ir neturėtum gaut. Jei tų naujesnių žaidimų su AP25 nepaleidai tai ir negausi. Su LT tai gali nebijot ir į live jungtis dabar.

O tai apsimoka pirkti GOLD jei tarkim pasiseks ir nebus banu bangos :rolleyes: as galvoju gal MS nusibodo baninti visus :DDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai apsimoka pirkti GOLD jei tarkim pasiseks ir nebus banu bangos :) as galvoju gal MS nusibodo baninti visus :DDDDD

Mano nuomone, apsimokėjimas gaunasi tada, kai išleisti pinigai pateisina lūkesčius. Jeigu esi nebanintas ir jauti malonumą didesnį būdamas live, negu kad tik singleplayer'į loštum, tuomet imk gold'ą :) juk nebūtina jį pirkt metams , galima ir mažiau. Na čia žiūrint kaip pažiūrėsi , nes imant metams kaip ir labiau apsimoka

Pagal mano "paniatkes": gold'o nepirkti neapsimoka.

:) geras požiūris!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarčiau jei pirksi GOLD pirk 1mėn. arba 3mėn. Manau jei pirksi 1metams ir gausi bana pinigai bus išmesti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarčiau jei pirksi GOLD pirk 1mėn. arba 3mėn. Manau jei pirksi 1metams ir gausi bana pinigai bus išmesti.

Nuo savęs pridėsiu: paskaičiuok, kiek kainuos pvz du kartus pirkti po 3mėn. arba kokius 4-5 kartus po 1mėn. Ir palygink gautus skaičius su 12mėn. kaina. Jei skirtumas atrodys nereikšmingas - imk 12mėn. ir sutaupysi sau ir kitiems nervų/laiko.

Nėra jokių ženklų, kada bus banai.

O dar geriau: pirk originalius žaidimus ir negadink konsolės flašinimais. Mano nuomone - tai geriausias variantas :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu žaidi žaidimą ne online (ta prasme ne per LIVE) tai vistiek tave pastebi, ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu žaidi žaidimą ne online (ta prasme ne per LIVE) tai vistiek tave pastebi, ar ne?

taip, nebent istrauksi interneto kabeli is xboxo, arba proflis bus tuo metu i live nepajungtas (disconnected)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo savęs pridėsiu: paskaičiuok, kiek kainuos pvz du kartus pirkti po 3mėn. arba kokius 4-5 kartus po 1mėn. Ir palygink gautus skaičius su 12mėn. kaina. Jei skirtumas atrodys nereikšmingas - imk 12mėn. ir sutaupysi sau ir kitiems nervų/laiko.

Nėra jokių ženklų, kada bus banai.

O dar geriau: pirk originalius žaidimus ir negadink konsolės flašinimais. Mano nuomone - tai geriausias variantas :rolleyes:

Jo geriau neflašink savo konsolės ir pirk geriau originalius žaidimus. Jau geriau nusipirkti ir turėti pora originaliu žaidimų negul daug neoriginalių nes kai tu moki didesnius pinigus tu vertini žaidimus stengiesi pereiti jį visą, o kai isirašynėji žaidimus tai manau daugelis jų nevertina pažaidžia pora kartu ir numeta. Kai pereini koki žaidimą originalų ir jau nebenori jo žaisti parduodi jį ( bent jau aš taip darau). Ir galėsi ramiai žaisti live nebijodamas jokių ban.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.