zeniucha

Fighting zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau patarimo, kam labai patinka kovos zaidimai, gal galetumete isvardint pora labiau vertesniu demesio. ar siap pasiulyt ka nors ( iskirus boksa, wreslinga ir t.t, tokius kaip teken, blazblue, mortal kombat, street fighter).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aik i zaidimu skilti ir ten klausk.bet man asmeniskai labiausiai mortal combat patikdavo ir dar gal dbz zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau patarimo, kam labai patinka kovos zaidimai, gal galetumete isvardint pora labiau vertesniu demesio. ar siap pasiulyt ka nors ( iskirus boksa, wreslinga ir t.t, tokius kaip teken, blazblue, mortal kombat, street fighter).

As asmeniskai pats losiu ir siulau: Soulcalibur, guilty gear x, power stone, dead or alive 2, super smash bros: melee....

Dar gali pabandyti: king of fighters, killer instinct, fatal fury, art of fighting situ neisbandes, bet girdejau gerus atsiliepimus.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mortal kombat serija geriause ,bet paskutine mk vs dc mano nuomone apgailetina palyginus su kitom,na manau nauja dalis pasirodanti pavasari ispirks kalte ,o sheip uz super street fighter nieko geresnio neradau kolkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UFC neblogai pasitashkyt, Fight Night ir MMA man asmenishkai nepatinka nes valdymas pagrinde analogais, o arkadines mushtynes tokios kaip MK, DoA, SF ar Tekken zaist su xbox pulteliu be "arkadinio kontrolerio" apmaudas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ant savo xboxso turiu gan nemazai fighting stiliaus zaidimu ir tau ka pasiuliti galeciau manau sita Dragon Ball Raging Blast 2 is smagesniu. <_<

Redagavo Metalboy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausi fighting mano manymu ir yra jau tavo minėtieji MK,Tekken,Street Fighter...Pabandyk Dead Or Alive,Soul Calibur,Virtua Fighter,Def Jam serijas...Visai nieko ir toks savotiškas yra ka tik pasirodęs Marvel V.S. Capcom 3...na dar aišku yra tokios serijos kaip DBZ,KIng Of Fighters ir dar kelios panašios,bet man nelimpančios... ;)

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.