grazhve

Homebrew Enabler for PSP 6.31 and 6.35 Released + Prometheus ISO Loader works

Rekomenduojami pranešimai

Tai cia tipo 6.35 eis losti iso zaidimus? ??? Tik tu man pasakyk taip tai as tave visiems girsiu ir melsiuos antras etapas sejp ant durniuos pirmas rmt

Ar cia tai teisybe jei taip aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jums visiems mieli sio puslapio lanktojai :):)

red-cat_eX Labai buciau dekingas jeigu padarytum giduka kaip praita syki ant 6.20 zinau tai reikalauja daug laiko ir t,t jeigu neturi laisvo laiko tai neverciu to daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neturiu bet padarysiu. matot kad net naujienu pirmas nepapostinu ;DD nu neesme. uzsiemes db bet veliau. ir nemanau ar yra reikalas su sitom nsmn uzsiimt. laukiu pats TN'o ant 6.35 ir dekryptintu seivu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nk jau viska pasidariau viskas veike ir loaderis zjbs jau siuncious games aciu visiems ypac grazvei ir tau kaip ten red catx

sorry :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavyko ir man paleisti. Ilgai nesupratau kodel nepasileidzia, o pasirodo reikejo naudot kita, ne M33 driver'i

Redagavo bomberman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Omg aš toks laimingas :D tikrai čia viskas per hbl vyksta , kaip siūlot pas kokį meistrą vežti ar pačiam

Redagavo mmmm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tik demo paleidi ten viska sudėjas?Ir veikia tada?Ir galima žaisti iso žaidimus?Ir būtinai atsinaujinti reik į 6.35versija

Redagavo mmmm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man is 5.51 reik update'int i 6.35 ir daryt ta nulauzima? tipo nuhackinta update'a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tik demo paleidi ten viska sudėjas?Ir veikia tada?Ir galima žaisti iso žaidimus?Ir būtinai atsinaujinti reik į 6.35versija

Jei pas tave mazesne uz 6.20 tai geriau isirasyt 6.20 tn-b, o jei didesne tai yra atskiri failai 6.31 ir 6.35 versijoms. O norint paleist ISO reikes iso-loaderio PROMETHEUS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pas tave mazesne uz 6.20 tai geriau isirasyt 6.20 tn-b, o jei didesne tai yra atskiri failai 6.31 ir 6.35 versijoms. O norint paleist ISO reikes iso-loaderio PROMETHEUS.

Jo su iso loaderiu viskas veikia skaito iso ir cso formatus tik dabar neysivaizduoju kokiu game siustis ir iskur :help:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.