Wirus

PS3 FAT Neįsuka diskų

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Neseniai įsigijau PS3 FAT konsolę. Ir ji man nustojo skaityti visus diskus. Diską priima ir atiduoda be problemų. Na pirma mintis galvojau kad lazeris bet pastebėjau, kad kompakto visiškai nesuka. Išardžius konsole nieko akivaizdaus nepastebėjau o tik įsitikinau kad nesuka kompakto. Įdėjus diską lazeris kelis kart sumirksi ieškodamas disko violetine ar mėlyna spalva (persišvietė per vieną kompaktą) ir nieko daugiau nevyksta. Disko net nebando sukti. Mėlyna lemputė konsolės priekyje užsidega kai įdedu diską vadinasi atpažįsta kad yra įdėtas diskas. Keisčiau visą DB-ROM bet kažkur skaičiau kad jis pririštas prie konsolės ir pakeitus kitu neveiks :) Tai klausymas būtų ar galima susitvarkyt konsolę ar belieka žaisti tik demo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jai kontaktai visi ok, viskas ok, lazeris skaito - diskasukis greičiausiai parėjo. :) Teks keist. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai kontaktai visi ok, viskas ok, lazeris skaito - diskasukis greičiausiai parėjo. :) Teks keist. :)

Apie šitą kalba eina? Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiksliai dabar nepamenu koks eina į PS3, bet maždaug toks atrodo. Pirk per ebay manau, pigiau išeis. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na reikės pabandyti užsisakyti. Bet kažkur buvau radęs info kad kažkokia mikroschema sudega ir besuka disko. Bet nebuvo nieko plačiau. Kažin man nebus ta bėda? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man irgi panasi beda buva nesuko cd tai as isardziau ir pastebejau kad aplink varikliuka plauku priejo tai isvaliau ir viskas veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man irgi panasi beda buva nesuko cd tai as isardziau ir pastebejau kad aplink varikliuka plauku priejo tai isvaliau ir viskas veikia :)
Na pas mane viskas gražiai viduje atrodo. Ir sukasi pats diskas pasukus ranka lengvai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.