kestas123

Iphone'as nesikrauna.

Rekomenduojami pranešimai

Vakar mano Iphone'as issikrove, as aisku bandziau ji pakrauti, bet nieko. Net, po valandos Iphone'as nesikrauna, o palaikius kuri nors mygtuka rodo tik baterija su mazai raudonos spalvos kuri blyksi ir simbolius po apacia kurie rodo kad reikia pakrauti Iphon'a. Pabandzius pakrauti Ipoda jis iskart kraunasi. Na, o Iphone'as visiskai nesikrauna. Kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kontaktai. Valyk kontaktus, arba nešk meistrui kad gražiai išvalytu.

BET, gal buvo nukrites jis grynai paskutinį kartą kai buvo išsikroves? Laideliai atkimba kartais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kontaktai cia ne prie ko, mano tevas kaip tik vakar buvo susidures su sia problema. Ikisk iphona kraut per pc, prijunk ir isjunk ji, ar bent jau palauk kol jis uzges. Tada spausk vienu metu ijungimo ir namu mygtuka ir laikyk apie 10 sekundziu. Palik taip kraut daugiau nieko nespaudes, po 10 min kazkur turetu pats isijungt normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kontaktai cia ne prie ko, mano tevas kaip tik vakar buvo susidures su sia problema. Ikisk iphona kraut per pc, prijunk ir isjunk ji, ar bent jau palauk kol jis uzges. Tada spausk vienu metu ijungimo ir namu mygtuka ir laikyk apie 10 sekundziu. Palik taip kraut daugiau nieko nespaudes, po 10 min kazkur turetu pats isijungt normaliai.

Kazkokia nesamone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkokia nesamone.

Pats tu nesamone, pasiskaityk forumus internete, ta pati raso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.