Shliuzas

Final Fantasy Serija

Rekomenduojami pranešimai

Kiekvienas pagrindines FF serijos isleidimas man budavo lyg svente , FF pateigdavo viska ko noredavome is zaidimo : gera istorija , itraukiancia kovu sistema , grafika , muzika ir t.t. Bet su paskutiniais FF zaidimais matome, kad kurejai suka kitu keliu noredami FF padaryti zaidima masems. FFXIII buvo gerai parduodamas , bet fanai buvo nusivyle . Tai koks gi turejo buti tas FFXIII , o gal geriau pamastykim koks turetu buti FFXV (jei toks bus) , kad grazintu fanu pasitikejima FF zaidimais. Taigi ka manot? Ar FFXIII buvo geras ir FF serija turetu nenutolti nuo jo ideju ar visdelto turi kazkas keistis? Padiskutuojam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

koks bus FFXV? ant wii2 hd,xbox ir ps,bus multiplatforminis ir vel sukurs toki nebloga geima bet ne sedevra abejoju ar final fantasy kadanors bus excliuzyvu sony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jai Squere Enix nebuti kures versijos x'ui, tai butu tikrai geresnis zaidimas ^_^ , o dabar sugaadino daly zaidimo (nors vistiek man awesome)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jai Squere Enix nebuti kures versijos x'ui, tai butu tikrai geresnis zaidimas ^_^ , o dabar sugaadino daly zaidimo (nors vistiek man awesome)

Bet ar tikrai FFXIII butu geresnis zaidimas kaip exclusive'as ? Na butu truputi prasistume grafikos srityje , bet man atrodo tai ne esminis dalykas , o jei jau taip manai butu gerai keleta argumentu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FF XIII tikrai kasko truko kaskaip nebuvo to itraukimo į istorija kad negaletum nustot zaides ,kas buvo ankstesniuose ff .Mane asmeniskai labai nuvyle .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafikoj tikrai ne esme. ta jau MGS4 parode, kad ilgiausios cutscenos nieko gero zaidimui neduoda.XIII kazkos popsinis man buvo. netgi nesu viso perejas as jo. bet gal tiesiog mano skonis pasikeite. tai cia aisku jau kas kita. nesu perejas ne vieno rpg ant next gen konsoliu iki galo, ane vieno isvis. nzn kas pasidare.zaidimai pasikeite tai cia faktas irgi.XIII siaip visai nieko kaip zaidimas. galbut reikia keistis paciai rpg koncepcijai jau, turiu omeni tokio tipo zaidimu turi ne tik grafika tobulet bei atsirast veikeju igarsinimas. cia nieko nereiskia tie . pati zanro koncepcija turetu keistis,bent jau mano skoniui tai tokio tipo rpg and si tu next gen konsoliu patys silpniausi zaidimai tiek grafiskai,tiek kinematografiskai. tikrai neuztenka vien tik grafika nublizgint ir prikist ilgiausiu intarpu. ir kovas kas 5 zingsniai padaryt, o kas 2 zingsniai intarpus. pacio zaidimo nelieka visai beveik. as galiu pasakyt kaip pavyzdi, kai losiau XIII dali, ir su manim na buvo zmones keli kurie nera labai geimeriai,bet kurie yra lose FF VIII, IX dalis. ir jiem tas grafikos gerumas visai nepadare jokio ispudzio ziurint i zaidima is sono.ir as su tuo sutinku pilnai. suprantu kad japonai vis dar dievina spraitinius rpg savo ir pan, ok viskas normaliai tame. bet ps2 laikais jrpg buvo tokie geri kad oho..atejo next gen ir pasikeite tik grafika bei intarpu prisidejo. ismesk story ir pridek pixeliu belekiek, cia ju gal ideja tokia nzn.

beja yra uzfiskuotas naujas FF vardas Type 0 .neaisku kas tai bus dar bet na kazkas bus . kazkoks Type 0 zaidimas,.neaisku kokiai konsolei irgi. gal dabar visi zaidimai suleks and 3DS visko gali but .

Nuotrauka

Nuotrauka

It appears Square Enix has another Final Fantasy spinoff in the works. By searching Europe’s trademark database, we discovered Final Fantasy Type-0.

In addition to a trademark for a potential title, Square Enix filed a logo for Type-0 with "type zero" written in kanji. Usually, Square Enix just files a title like Nier or Tactics Ogre. Since Square Enix registered a logo too, this is probably bigger.

Square Enix’s 1st production press conference is just a month away. Perhaps, we’ll see Final Fantasy Type-0 popup there.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi visa mapa sukarpe, kad x'ui sutalpintu bent i 4 dvd (beroc) ir gavosi toks tiesus, nukirpo DIDELIA dali zaidimo. Who cares about graphics?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi visa mapa sukarpe, kad x'ui sutalpintu bent i 4 dvd (beroc) ir gavosi toks tiesus, nukirpo DIDELIA dali zaidimo. Who cares about graphics?

Na tikrai ne dvd disku talpoje esme , pagal kurejus, norint papasakoti FFXIII istorija 20h zaidimo turejo vykti linijiniskai , todel buvom priversti valdyti tai viena pora veikeju, tai kita ir begioti nuo tasko A iki B , poto cut-scene ir t.t. , o poto kai viskas buvo lyg ir aisku, istorijos prasme , jie nuleido veikejus ant Pulse , kur jau pasirinkimo laisve kur eiti lyg ir didesne, bet tai lyg apgaule, rinktis nera daug is ko , arba atlieki misijas arba seki pagr. siuzetu. , jokiu miestu , jokiu NPC , jokiu pozemiu ir t.t. Kaip pvz FFVII zaidime po 5-7val. izangos gaunam open-world'a , buvo nors kazkokie pasirinkimai , o dabar tiesiog buvo nuobodu zaisti FFXIII.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai mano nuomonė yra tame kad po to kai Squaresoft susiliejo su Enix - jau tai tapo nebeta kompanija, kurią mylėjome už gražius ir puikius žaidimus ir tai liečia netik Final Fantasy seriją.

Prisiminsime kad po sujungimo - kurėjų komandoje neliko beveik senų žmonių. Tų, kurie ir kurdavo šedevrus. Visi jie išsilakstė po kitas kompanijas ir kai-kurie pradėjo savo verslą (Mistwalker, kuriame dabar dirba pats Final Fantasy serijos įkurėjas - Hironobu Sakaguchi.

Jau nuo FF X-2 pradėjome jausti Enix "geležinį" stylių ir pastangas apversti viską į real time.

Man kažkaip atrodo kad viskas eina arčiau ir arčiau link "Star Ocean" - kuris yra Enix trademark ir vizitinė kortelė.

Toks jausmas kad Enix tiesiog "suvalgė" visą Squaresoft komandą.

Pažaidžiant FF XII - buvau stipriai nusivilęs žaidimų. Pagrinde dėl kovos sistemos ir bandymo padaryti AKA ONLINE tipo žaidimą (Matyt gal .Hack idėja užstrigo galvoje :) ). Istorija buvo vidutiniškos kokybės ir įspudžių nepaliko išvis.

Laukiau FF XIII galiu pasakyti kad LABAI STIPRIAI. Traileriai tikrai sužavėjo.

Bet po daug laiko prasidėjo nesamonės. Tiesa kad žaidimas buvo išleistas jau nebetas, kuris buvo planuotas ir nuo portinimo daug prarado.

Labai lineinis siužetas ir gameplay. Leveling sistema kaip stipriai iškastruota FF X. Jokių galimybių ir įdomybės.

Istorija tai išvis patylėsiu - keleta įdomių momentų ir totali nesamonė. (Primena brazilų muilo operą.) Nesupratimas ir nesurišimas istorijos su daug MEMORY HOLE (atminties duobių)

Tai eilinį kartą parodo kad žaidimas buvo apkirptas nerealiai.

Laikiau savo mintis kad galbut Agito ir Versus bus geri žaidimai bet dabar po dar vienos išdavystės S-E - nenoriu net galvoti apie tuos žaidimus ir mano manymų ir FF XV bus toks pats eilinis išreklamuotas š****.

Jeigu tik žaibas nenukris ir neužmuš visus tuos idiotus kurie dabar kuria FF seriją ir galvoja kad jie gerai atlieka savo darbą. Ir į jų vietą neateis tokie patys žmonės, kurie sukurė ankstesnias FF dalis bei kitus šedevrus. Kurie nemedžiuoja tik piniginę naudą, o kuria žaidimus, įdedami savo sielos dalį.

Asmeniškai nukreipiau savo dėmėsį į Sony bei Mistwalker.

Geriau jau lauksiu kokių nors žaidimų iš šių kompanijų bei Naujo Wild Arms negu nusivilsiu dar vienų FF serijos žaidimų, sukurti kreivomis rankomis.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakykit jus ka norit bet FF VII was da shit! ten tai zaidimas.... o kazkaip tie visi nauji rpg man nelimpa visai. bet kaip nekeista tuo paciu man labai patiko ir crysis core. kuris yra visai kito stiliaus negu ff7.

mano nuomone kad kaip ir visose kitose srityse viskas suka tiesiog i pelno siekima, visi pamirso kad zaidimai yra tam kad gerai praleisti laika, o ne tiesiog dar vienas naudingas verslo sanderis.

aisku sudirbti tokia serija kaip FF reikai mad skillz, nes sakyciau net ir isleidus 5 is eiles prastus zaidimus vistiek jie iseitu i pliusa, nes hardcore fanai juos pirktu. sis faktas mano nuomone yra viena is priezasciu kodel zaidimai taip nusivaziavo. "hey, vistiek gi pirks, kam vargti kuriant kazka isskirtinio!" toki mastyma galima izvelgti visuose populiariuose zaidimu serijose, ne tik FF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.