Arnag

Padėkite

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, na nesenai Kalėdų progą gavau PSP iš turgaus, bet nieko apie juos nemoku, todėl reiks viską pradėti iš pradžių. Nieko nežiau, net nežinau koks jo modelis. Tik žinau, kad jis yra slim ir nučipintas. Ir man iškilo problema. jau kelintą žaidimą parsisiunčiu ir jis man neveikia. PVZ. parsisiunčiau 2010 metų žaidimą viskas nrml, o parsisiuntus senesni neveikia. Kur problema? Ir kaip ja ištaisyti? Jei ko nesupratote rašykite bandysiu paaiškinti. O jūs man aiškinkit viską kuo paprasčiau. Ačiū iš anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, na nesenai Kalėdų progą gavau PSP iš turgaus, bet nieko apie juos nemoku, todėl reiks viską pradėti iš pradžių. Nieko nežiau, net nežinau koks jo modelis. Tik žinau, kad jis yra slim ir nučipintas. Ir man iškilo problema. jau kelintą žaidimą parsisiunčiu ir jis man neveikia. PVZ. parsisiunčiau 2010 metų žaidimą viskas nrml, o parsisiuntus senesni neveikia. Kur problema? Ir kaip ja ištaisyti? Jei ko nesupratote rašykite bandysiu paaiškinti. O jūs man aiškinkit viską kuo paprasčiau. Ačiū iš anksto.

Na manau jei tu zalias, tai atsiversk forumo temas, kas susije su PSP. Paskaityk, susipazink, ka zmonies raso, kokios problemos iskyla, kad ir paciam aiskiau pataptu, nes laukt "duonos is dangaus" ne pats protingas veiksmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal gali savo fw parasyti?eik settings->system settings->information.o visi seni game neveikia ar tik vienas?nes gali buti blogas release

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau jei tu zalias, tai atsiversk forumo temas, kas susije su PSP. Paskaityk, susipazink, ka zmonies raso, kokios problemos iskyla, kad ir paciam aiskiau pataptu, nes laukt "duonos is dangaus" ne pats protingas veiksmas.

Tai kad kai kaikurie rašo apie tokius dalykus kokiu aš visiškai nesuprantu. O esmė tame, kad žaidimas neįsijungia. Būna arba įsijungia viską pakrauną, o kai turėtu rodyti title screen pasidaro ekranas juodas ir viskas PSP išsijungia. Arba iškarto juodas ekranas ir išsijungia. Laukiu pagalbos.

Redagavo Arnag

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal gali savo fw parasyti?eik settings->system settings->information.o visi seni game neveikia ar tik vienas?nes gali buti blogas release

System Software 5.50 Prome-3

Nickname Arnag

MAC Address 00:1F:E2:B6:88:3A

Neveikia didžioji dalis žaidimų.

ant meniu paspaus select islys VHS menu ir koks iso mode arba drive mode ten buna iosoftis,m33 driver ir sony np9....... arba UMD mode koks nustatytas

UMD ISO Mode - Sony NP9660

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant meniu paspaus select islys VHS menu ir koks iso mode arba drive mode ten buna iosoftis,m33 driver ir sony np9....... arba UMD mode koks nustatytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UMD ISO Mode - Sony NP9660

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blm nefixintas geimas pirma gali but arba pluginuos ijungtas khbbs patchas hmm. ka cia tau patart kai nematai nezinai u***** tas pabandyk kita versija to pacio geimo atsisiust gal blogai fixintas. tada zinosim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.