Renataz

Ar eitu ant tokio teliko?

Rekomenduojami pranešimai

Man patarkit Tv koki iki 1000lt ir mzdg kad dydis 19 ar 20 coliu (cia pas mane i kambari reiktu maziuko)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirk monitoriu!!!! tik monitoriu!!!! ir vga laida ir turesi visas hd galimybes. ir samsung firmos rekomenduoju!! o jei jau taip noriu ziuret lnka ar dar ka, nusipirk tv tuneri uz 100lt ir viskas!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patarkit Tv koki iki 1000lt ir mzdg kad dydis 19 ar 20 coliu (cia pas mane i kambari reiktu maziuko)

cia tu kalbi apie lcd telika iki tukst litu

na tokiu kainu as siaip nezinau,nes paprasciausias 19 coliu lcd telikas kainuoja apie 1300

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

e xebra, pajungiu x360 ant to tv per komponentinę. Garso nėr, o jei pajungiu per scart išvis nerodo, kame problema? Beje kitur garsas yra, gal tuos laidus netaip sukišu

?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

e xebra, pajungiu x360 ant to tv per komponentinę. Garso nėr, o jei pajungiu per scart išvis nerodo, kame problema? Beje kitur garsas yra, gal tuos laidus netaip sukišu

?

pirma tai ant kokio tv,antra tai ar ant kistuko kuris jungiasi i boxa perjungi rezima i HDTV,trecia na tai matyt kad ne taip sukisi laidus,nejau taip daug ju yra kad sunku ismegint skirtingas kombinacijas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?

Komponentas perduoda tik vaizda. Garsas turi buti jungiamas per tulpes ir pan.

Del SCART - paziuret ar butent tas ivadas televizoriuje pajungiamas ( ten ju daugiau nei vienas). Po to paziureti ar geras SCART kabelis - siaip fullSCART laidu automatiskai perduodamas signalas ir TV automatiskai turetu persijungti i sia jungti. O kas nors kitas prijungtas prie to SCART veikia? Be to reiktu uzmesti aki tiksliau - koks to SCART iejimas televizoriuje. SCART is esmes yra rozete. Kartais i kuria nors pajungiamas tik S-Video, o RGB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Scalman, jeigu TV LCD jis nebūtinai bus HD ready. Būna LCD TV palaikančių tik 640x480 rezoliuciją. Jau vien Elektromarkt reklamos blanką užtenką atsiverst, kad tuo įsitikint. Pusė TV LCD. Pusė ne HD.
Gal dar svarbu ir jungtys kad hdmi butu arba nors component o del rezoliuciju ryskumo ir tt tai paieskoti galima o geri telikai kainuotu 2000 as va toki pirksiu http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=33519[/url] ir pasakykit ar sitas telikas geras nes as nelabai nusimanau apie tuos telikus tai mano parodytas geras gera kokybe bus? Redagavo XBOX360Halo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.